Abonați-vă: Și primiți pe email cele mai recente știri și reduceri
X
Înregistrați-vă ca client angro
Logare pentru clienții angro Introduceți codul
X
Puteți să ne contactați
cu un singur click
pe aplicația favorită
(viber/whatsapp/telegram)
Internet-magazin
Magazin pe roțu
Vânzări angro
Magazinul din Centru
Magazinul-depozit
X

 

Reparația instrumentelor electrice 

Utilaje mici cu o îngustă focalizare (de exemplu echipamente electrice pentru saloanele de frumusețe). La compania Global Fashion din Moldova dumneavoastră puteți nu numai să cumpărați tehnică, dar să și reparați lămpi UV, frezer sau o altă tehnică electrică.

Dacă este nevoie de reparație a tehnicii, dispozitivul este livrat la noi în atelier (tehnica aflată pe garanție – se repară gratis). În timpul aflării tehnicii la reparație puteți închiria o unitate similară în centrul nostru de service ( în perioada de garanție a tehnicii ce se află la reparație, puteți obține gratis o unitate similară la dorința dumneavoastră, depunînd o cerere).

Pentru a depune o cerere pentru repararea tehnicii dorite puteți apela la tel.

+373 68 271 761

 022475624

sau trimite o cerere la adresa de e-mail: globalfashion@mail.ru

Este nevoie de a cunoaște marca și modelul tehnicii; indicați ce s-a deteriorat; lăsați datele de contact pentru ca maestrul să vă contacteze.

Data și timpul venirii maestrului pentru examinare și repararea tehnicii o indicați personal. După examinare, maestrul vă va informa despre varianta optimă în soluționarea problemei: înlocuirea sau repararea pieselor defecte, ceea ce va salva în mod semnificativ cheltuielile dumneavoastră.

 

Compania Global Fashion vă propune o gamă largă de tehnică pentru extensia unghiilor: lampă, pilă electrică, aspirator, totul cel mai necesar pentru lucrul în salon.

Deasemena noi reparăm tehnică de orice greutate, de la UV lampă pînă la lampă CCFL, frezer de 25000 rotații pe minut, pilă electrică de 30000 rotații pe minut., și chiar pilă electrică profesională de 45000 rotații pe minut.
 
Dacă s-a stricat lampa led și nu știți unde să o reparați, adresați-vă la noi. Noi reparăm lampă CCFL de orice greutate. 
 
Noi reparăm tehnica procurată nu numai de la noi, dar și tehnica concurenților. Prețul reparației variază în dependență de ce s-a stricat.
close
1x
Scrie feedback despre produs: close
1x
Selectați numărul corespunzător de stele