Abonați-vă: Și primiți pe email cele mai recente știri și reduceri
X
Înregistrați-vă ca client angro
Logare pentru clienții angro Introduceți codul
X
Puteți să ne contactați
cu un singur click
pe aplicația favorită
(viber/whatsapp/telegram)
Internet-magazin
Magazin pe roțu
Vânzări angro
Magazinul din Centru
Magazinul-depozit
X


Ce tunsori vor fi în vogă în anul 2018 

09.01.2018 20:58

	Ce tunsori vor fi în vogă în anul 2018 

Mulți cred că feminitatea poate fi accentuată de buclele extrem de lungi. Versiunile moderne scurtate nu limitează frumusețea în alegerea modelelor, ceea ce vă permite să obțineți un luc luminos, memorabil.

Favoritul incontestabil al 2018 de stilisti considera acest tip de coafura. Până în urmă cu câțiva ani, fetele nu au îndrăznit să-și radă complet capul lui, dar acum tot mai multe dominșoare aleg tunsoarea la zero.

Tunsul ultra-scurt este o ocazie excelentă de a pierde câțiva ani și de a vă reîmprospăta fața. Un stil viu, radical, "sub", presupune o lungime a părului de cel mult un centimetru. În ciuda libertății sale externe, femeia subliniază sensibilitatea fragilă și lipsa copiilor. Coafura se armonizează perfect cu orice pulovere sub gât și bijuterii mari.

 

Apropo, versiunea ultra-scurtă nu are nevoie de styling și de uscare regulată cu un uscător de păr. Fata poate uita de spumă și lacuri, deoarece parul ascultă fiecare mișcare a mâinii. Această coafură va fi o alternativă excelentă pentru femeile de modă cu un păr slăbit.

close
1x
Scrie feedback despre produs: close
1x
Selectați numărul corespunzător de stele