Oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 005

Codul produsului: 2266
Soldul stocului: mult
90 lei
4,71 €
5,10 $
(5)
97 cumpărat

Cantitate:

(5)
97 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 1102
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E15
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 005
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-10-27 19:06:09
5

2023-09-06 13:36:43
5

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanentă BLACK ELITE 005 de la producătorul Global Fashion este un produs excepțional pentru extensii de unghii și pentru crearea unei manichiuri originale. Dacă doriți să vă bucurați de o manichiură elegantă și unică, atunci oja semipermanentă BLACK ELITE va fi alegerea perfectă.

Acestă ojă asigură o aderență fiabilă la unghiile naturale, oferind o manichiură de lungă durată și protejând unghiile de ciobire și exfoliere. Datorită paletei sale bogate și calității impecabile, veți putea crea unghii frumoase și elegante, care vor atrage priviri admirative.

Aplicarea acestei oje semipermanente este ușoară și uniformă, economisind timpul în procesul de manichiură. Cu BLACK ELITE, veți putea crea o varietate de modele, datorită versatilității produsului, permițându-vă să vă exprimați imaginația și să obțineți unghii cu adevărat unice, adaptate stilului și dispoziției.

Cu oja semipermanentă BLACK ELITE, puteți avea încredere că veți obține exact ceea ce promite producătorul: o manichiură de înaltă calitate și spectaculoasă, care va rezista pe unghii pentru o perioadă îndelungată. Indiferent de rutina zilnică sau de ocaziile speciale, manichiura va fi întotdeauna impecabilă și atrăgătoare.