BLACK ELITE Gel Lacquer 035, Global Fashion 8 ml

Codul produsului: 2296
Soldul stocului: mult
90 lei
4,71 €
5,10 $
(4)
35 cumpărat

Cantitate:

(4)
35 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 458
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E12
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 035
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2022-07-17 05:42:05
5

Nu am încercat încă, dar cred că e în regulă.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

2021-12-30 10:25:50
3

Am luat 035-lichid, arată mai mult sau mai puțin în 3 straturi.

GlobalFashion

Ne pare rău să aflăm că ați fost dezamăgit de calitatea produselor noastre. Sperăm că printre sortimentele noastre veți găsi ceva care să vă convină și să vă mulțumească! Vă dorim numai achiziții reușite și bună dispoziție! Cu stimă, echipa Global Fashion.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanentă BLACK ELITE 035 de la renumitul brand Global Fashion este un adevărat succes! Culorile bogate și calitatea impecabilă îl plasează în topul celor mai populare produse de pe piață.

Oja semipermanentă BLACK ELITE reprezintă combinația perfectă între stil și îngrijire profesională pentru unghii. Datorită rezistenței sale ridicate, saturația culorilor și luciul impecabil persistă pentru o perioadă lungă de timp. Indiferent dacă ai o ieșire casual sau un eveniment special, manichiura ta va arăta întotdeauna impecabil.

Această ojă se aplică ușor, fiind preferată nu doar de artiștii profesioniști, ci și de cei care preferă să-și facă manichiura acasă. Pensula sa asigură o aplicare uniformă și facilă, obținându-se un rezultat perfect fără prea mult efort.

În plus, formula specială a ojei semipermanente BLACK ELITE îngrijește și protejează unghiile. Tehnologiile moderne din această ojă întăresc placa unghiei, prevenind fragilitatea și contribuind la unghii mai sănătoase și mai puternice.

Nu este de mirare că oja semipermanentă este atât de populară printre iubitorii de modă și cei pasionați de ultimele tendințe în manichiură. Descoperă acum oja semipermanentă BLACK ELITE de la Global Fashion și bucură-te de un look impecabil și o îngrijire profesională pentru unghii!