Oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 029

Codul produsului: 2308
Soldul stocului: mult
90 lei
4,71 €
5,10 $
(5)
59 cumpărat

Cantitate:

(5)
59 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 453
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E23
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 029
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-10-26 19:51:37
5

2023-02-10 16:30:33
5

Lacul de gel în sine este bun, nu este gros, aveți nevoie de 2 straturi. Dar culoarea este diferită de cea din imagine - mai închisă. 😔

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

2018-12-04 15:46:53
5

Raportul calitate-preț este cel mai bun!!!!

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanentă BLACK ELITE 029 de la renumitul brand Global Fashion este un adevărat simbol al perfecțiunii pentru extensiile de unghii. Atrage atenția prin forma sa convenabilă și volumul său mic, captivând prin componentele de înaltă calitate, care garantează nu doar o acoperire de lungă durată, ci și un luciu incitant.

Această ojă va deveni asistentul indispensabil în crearea unui look unic. Nu doar că întărește și protejează unghiile de deteriorare și distrugere, dar și subliniază unicitatea și stilul fiecărei femei. Cu ajutorul său, veți putea să vă exprimați individualitatea și să evidențiați frumusețea unică.

Încercați această ojă semipermanentă și experimentați eficiența și frumusețea sa pe propria experiență! Bucurați-vă de o manichiură de lungă durată și un luciu încântător care va atrage privirile admirative ale celor din jur.