Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 132

Codul produsului: 2318
Soldul stocului: nu avem în stoc
90 lei
4,69 €
5 $
(3)
32 cumpărat
(3)
32 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 407
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E52
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 132
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-05-10 19:04:58
3

Lichid și puțin dens

GlobalFashion

Bună ziua, ne pare rău să aflăm că nu sunteți mulțumit de achiziția dumneavoastră. Sperăm că printre sortimentele noastre veți găsi ceva care să vă convină și să vă mulțumească! Vă dorim numai achiziții reușite și bună dispoziție! Cu sinceritate, echipa Global Fashion.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Gel polish BLACK ELITE este un sistem modern, profesional, cu trei faze, care combină cele mai bune proprietăți ale lacurilor de unghii profesionale și ale gelurilor de modelare. Principalele avantaje ale lacurilor de unghii cu gel Global Fashion BLACK ELITE sunt Corelația dintre un preț acceptabil și o calitate premium ridicată - formulă unică și sigură, dezvoltată ținând cont de diferitele tipuri de unghii - strălucire perfectă - ușor și simplu de utilizat - polimerizare sub lampă UV, LED sau CCFL hibrid - nuanță strălucitoare și saturată de lungă durată,- Păstrarea pe termen lung a unei nuanțe luminoase și saturate - Rezistență crescută la deteriorări mecanice, absența cioburilor și zgârieturilor pe toată perioada de utilizare - Gama de culori include atât culori pastelate, naturale, cât și nuanțe luminoase și saturate - Varietatea de texturi ale lacurilor gel Global Fashion (lucioase, strălucitoare, cu sclipici etc.) va satisface cele mai sofisticate gusturi.Varietatea de texturi de lacuri de gel Global Fashion (lucioase, strălucitoare, strălucitoare etc.) va satisface cel mai rafinat gust - îndepărtarea rapidă și ușoară a lacului de gel.

Oja semipermanenta este una dintre cele mai populare optiuni de infrumusetare ale unghiilor. Aceasta a fost proiectata pentru a oferi un aspect impecabil si rezistenta de lunga durata, chiar si dupa mai multe zile sau saptamani. Un brand popular care ofera oja semipermanenta este BLACK ELITE.

BLACK ELITE ofera oja semipermanenta Global Fashion, care vine in cutii de 8ml si are codul de culoare 132. Aceasta oja semipermanenta are o formula de inalta calitate, ce ofera o acoperire uniforma si o stralucire de durata. De asemenea, este extrem de usor de aplicat si nu contine formaldehida sau toluen.

Aceasta nu este doar o simpla oja semipermanenta, ci este si ideala pentru a extinde unghiile. Extinderea unghiilor este un proces prin care unghiile sunt prelungite sau remodelate, astfel incat sa arate mai lungi si mai frumoase. Dupa ce unghiile sunt prelungite, oja semipermanenta BLACK ELITE poate fi aplicata pentru a le oferi un aspect stralucitor si de durata.

In concluzie, oja semipermanenta BLACK ELITE Global Fashion, cu codul 132, este un produs excelent pentru a avea unghiile extinse si infrumusetate in mod profesional. Aceasta are o formula speciala, cu acoperire uniforma si stralucire de durata, ceea ce ofera garantia ca unghiile tale vor arata perfect timp de saptamani. In plus, fiind usor de aplicat si nu continand substante toxice, oja semipermanenta BLACK ELITE este o alegere excelenta pentru oricine vrea unghii sanatoase si frumoase.