Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 105

Codul produsului: 2332
Soldul stocului: mult
90 lei
4,71 €
5,10 $
(5)
22 cumpărat

Cantitate:

(5)
22 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 308
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E55
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 105
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-10-24 18:03:45
5

2023-10-18 01:37:50
5

2023-10-15 16:19:40
5

Este o culoare rece

GlobalFashion

Bună ziua, ne bucurăm sincer că sunteți mulțumit de achiziția dumneavoastră. Aruncați, de asemenea, o privire la alte articole din gama noastră largă, făcând clic pe logo-ul magazinului Global Fashion. Ne vom bucura să vă vedem din nou printre clienții mărcii noastre! Cu stimă, echipa Global Fashion.

2023-08-31 20:04:08
5

2023-04-07 13:07:13
4

Lacul este bun, se aplică bine, nu curge, se usucă în lampă. Compania este bună. Culoarea este frumoasă. -1 stea deoarece culoarea de pe fotografia vânzătorului este diferită de cea din cutie, deși numărul este același. Culoarea a venit mai mult la albastru, dar în fotografie smarald.

GlobalFashion

Vă rugăm să rețineți că nuanța poate varia ușor în funcție de percepția personală și de setările ecranului pe diferite dispozitive. Sperăm că printre sortimentele noastre veți găsi ceva care să vă convină și să vă mulțumească! Vă dorim numai achiziții reușite și bună dispoziție! Cu stimă, echipa Global Fashion.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 105 este perfecta pentru fetele care isi doresc un look chic si distins. Datorita culorii sale negre, acesta este ideal pentru orice ocazie.

Cu ajutorul acestei oje, vei putea sa iti mentii manichiura impecabila timp de pana la trei saptamani. De asemenea, aceasta se usuca in mai putin de un minut si confera un luciu exceptionala, care va face ca mainile tale sa fie mai atractive ca niciodata.

Aplicarea ojei BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 105 este foarte usoara si de neinlocuit. Aceasta poate fi folosita pe unghii naturale sau pe unghii false, iar pensula sa speciala si preciscva ajuta la aplicarea uniforma a ojei. De asemenea, aceasta poate fi folosita si pentru realizarea de modele sau de nail art.

Un alt avantaj al acestei oje este ca nu contine toluen, formaldehide sau DBP, astfel ca nu va afecta sanatatea unghiilor tale. In plus, BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 105 este un produs de calitate superioara si iti va face manichiura sa arate perfect, de fiecare data.

In concluzie, daca esti in cautarea unei oje semipermanente de inalta calitate si de lunga durata, BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 105 este alegerea perfecta pentru tine. De la o piscine de vara pana la o petrecere eleganta, aceasta oja va face ca mainile tale sa impresioneze pe oricine.