Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 121

Codul produsului: 2337
Soldul stocului: mult
90 lei
4,71 €
5,10 $
(4)
57 cumpărat

Cantitate:

(4)
57 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 325
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E53
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 121
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2022-04-03 08:17:30
4

Imaginea nu arată culoarea (( Am vrut 121 dusty lilac, dar am primit maro 🤷‍♀️

GlobalFashion

Ne pare rău să aflăm că ați fost dezamăgit de calitatea produselor noastre. Sperăm că printre sortimentele noastre veți găsi ceva care să vă convină și să vă mulțumească! Vă dorim numai achiziții reușite și bună dispoziție! Cu stimă, echipa Global Fashion.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanentă BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 121 este o alegere excelentă pentru oricine caută un produs de calitate superioară pentru îngrijirea unghiilor. Această ojă semipermanentă este cunoscută pentru durabilitatea sa și pentru faptul că nu se cojeste ușor.

Această ojă este disponibilă într-un frumos nuanță neagră, iar aplicarea sa este ușoară și precisă, cu ajutorul pensulei incluse în pachet. De asemenea, această ojă se poate combina cu alte nuanțe din aceeași gamă și se poate folosi și pentru a crea modele unice pe unghii.

Oja semipermanentă BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 121 se usucă foarte repede, astfel încât poate fi folosită chiar și atunci când nu ai prea mult timp la dispoziție. De asemenea, această ojă este rezistentă la apă și la zgârieturi, astfel încât vei putea să te bucuri de manichiura ta frumoasă pentru o perioadă lungă de timp.

În plus, sticla de ojă are o capacitate de 8 ml, ceea ce înseamnă că vei avea suficient produs pentru a-ți îngriji unghiile de multe ori. Pe lângă aceasta, această ojă este concepută pentru a nu afecta sănătatea și integritatea unghiilor, deoarece nu conține substanțe chimice periculoase.

În concluzie, Oja semipermanentă BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 121 este o alegere excelentă pentru oricine caută un produs de calitate pentru îngrijirea unghiilor. Această ojă este durabilă, ușor de aplicat și de îmbinat cu alte nuanțe, iar sticla de 8 ml îți oferă suficient produs pentru a-ți îngriji unghiile de multe ori. De asemenea, această ojă nu afectează sănătatea și integritatea unghiilor, așa că o poți folosi cu încredere.