Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 114

Codul produsului: 2351
Soldul stocului: mult
90 lei
4,73 €
5,10 $
(5)
34 cumpărat

Cantitate:

(5)
34 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 317
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E54
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 114
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-10-27 06:44:50
5

2023-03-04 16:25:10
5

Îmi plac foarte mult lacurile de gel ale acestei companii. Cele mai bune dintre toate cele pe care le am.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

În lumea modei și a frumuseții, unghiile reprezintă o parte importantă a aspectului general. Unghii bine îngrijite și cu o culoare frumoasă pot face diferența între un aspect întreținut și unul descoperit. Din acest motiv, ojele semipermanente devin o alegere populară pentru cei care vor să aibă unghii perfecte pentru o perioadă mai lungă de timp.

Unul dintre cele mai populare branduri de oje semipermanente este BLACK ELITE. Acestea sunt fabricate în UE și sunt disponibile într-o gamă largă de culori. Unul dintre cele mai populare nuanțe este Global Fashion 114.

Aceasta este o nuanță de roz deschisă, perfectă pentru primăvară și vară. Este o culoare sobră, perfectă pentru ocazii formale, dar și pentru momentele de recreere și de relaxare. Este potrivită absolut pentru orice stil vestimentar și pentru orice garderobă.

Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt foarte ușor de aplicat. După pregătirea unghiilor, se aplică stratul de bază și se usucă sub o lampă LED sau UV timp de 30 de secunde. Apoi, se aplică două sau trei straturi de oja semipermanenta, fiecare strat fiind uscat sub lampă LED sau UV timp de 30 de secunde. După aplicarea stratului de finisare și uscarea acestuia timp de 60 de secunde, manichiura este completă și poate dura până la patru săptămâni.

Nu numai că aceste oje semipermanente au o lungă durată de viață, dar sunt și foarte strălucitoare și durabile. Acestea nu se ciobesc sau se sparg și își mențin strălucirea până când sunt îndepărtate. Așa că, vei avea mereu unghii frumoase și perfecte pentru orice ocazie.

Dacă vrei să ai o manichiură perfectă, optează pentru oja semipermanentă BLACK ELITE Global Fashion 114. Culoarea acesteia este perfectă pentru toate anotimpurile, fiind un must-have în rutina ta de îngrijire a unghiilor.