Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 069

Codul produsului: 2379
Soldul stocului: mult
90 lei
4,73 €
5,10 $
(4)
33 cumpărat

Cantitate:

(4)
33 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 484
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E44
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 069
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-01-24 15:29:25
2

În loc de 069 au trimis 110 shade! Nu a existat nicio ocazie de a verifica, soțul meu a primit comanda, eu eram plecată.

GlobalFashion

Ne pare rău să aflăm că v-ați confruntat cu această situație. Asamblarea comenzilor, logistica și toate celelalte acțiuni cu mărfurile nu intră în sfera noastră de influență. Din păcate, nu putem controla și verifica ce fel de bunuri veți primi de la depozitul Wildberries, iar un rating scăzut al produsului strică doar ratingul vânzătorului, dar nu se reflectă în niciun caz asupra angajaților depozitelor din piață. Puteți lăsa feedback-ul dvs. despre activitatea Wildberries în cabinetul personal în secțiunea "Apeluri". Cu respect, echipa Global Fashion.

2021-09-21 15:19:53
5

Lacuri gel de foarte bună calitate

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Ojele semipermanente au devenit din ce în ce mai populare printre femeile care își doresc o manichiură impecabilă pentru mai mult timp. În acest sens, BLACK ELITE este o alegere excelentă pentru acele femei care își doresc o ojă de calitate, rezistentă și cu o gamă variată de culori.

Oja semipermanentă BLACK ELITE în nuanța Global Fashion de 8 ml este una dintre cele mai populare culori ale acestei game. Această nuanță este un amestec perfect de albastru vibrant și un albastru mai subtil, care îi conferă o notă de eleganță și rafinament. Cu o astfel de ojă, veți atrage cu siguranță atenția și veți impresiona cu eleganța și sofisticarea dvs.

BLACK ELITE este una dintre cele mai bune mărci de oje semipermanente de pe piață și este cunoscută pentru calitatea sa superioară și intensitatea culorilor. Această ojă este rezistentă la lovituri, zgârieturi și se va menține timp îndelungat pe unghia dvs. Cu ajutorul unei lămpi UV, oja semipermanentă de la BLACK ELITE este ideală pentru oricine își dorește o manichiură absolut perfectă, indiferent că este vorba de un eveniment special sau doar pentru purtarea zilnică.

Gama de culori BLACK ELITE este vastă și există o ojă pentru fiecare preferință. Fie că vă doriți o culoare intensă pentru a vă apropia de personalitatea dvs. sau o nuanță mai subtilă pentru a se potrivi cu garderoba dvs., BLACK ELITE are ceva pentru fiecare.

Astfel, dacă sunteți în căutarea unei oje semipermanente de calitate, nu trebuie să căutați mai departe decât BLACK ELITE. Cu o nuanță vibranta și o calitate superioară, veți fi sigură că veți avea unghii perfecte timp îndelungat și va atrage atenția oriunde veți merge. Testați astăzi oja semipermanentă BLACK ELITE Global Fashion de 8 ml și veți fi încântată de rezultate.