BLACK ELITE 145 Gel Lacquer, Global Fashion 8 ml

Codul produsului: 2406
Soldul stocului: mult
90 lei
4,73 €
5,10 $
(5)
39 cumpărat

Cantitate:

(5)
39 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 420
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E51
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 145
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-10-10 19:01:15
5

2023-09-17 07:20:49
5

2023-04-05 17:05:06
5

👍 Dragoste la prima vedere. o superbă ojă de gel.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

BLACK ELITE 145 Gel Lacquer este un produs care a revoluționat lumea manichiurii moderne. Creat cu o textură unică și o gamă largă de nuanțe, acest lac de unghii este perfect pentru oricine dorește să își îmbunătățească aspectul fără a petrece mult timp sau bani.

O caracteristică importantă a acestui produs este faptul că se poate combina cu o varietate de modele și de tehnici în manichiură. Poți aplica lacul singur, pentru un efect clasic și elegant, sau poți crea modele unice și interesante folosind oje semipermanente sau alte produse special create pentru manichiură.

În plus, nu trebuie să îți faci griji cu privire la durata acestui lac de unghii. Formula specială și tehnologia inovatoare oferă o putere de acoperire îndelungată, astfel încât unghiile să rămână frumoase și strălucitoare timp de mai multe zile.

Global Fashion 8 ml este o altă opțiune excelentă pentru cei care doresc să își îmbunătățească aspectul unghiilor. Această ojă semipermanentă de calitate este creată special pentru a oferi o acoperire perfectă și o culoare vibrantă.

Textura acestei oje semipermanente este ușoară și delicată, astfel încât este ușor de aplicat chiar și pentru cei care nu au experiență în domeniul manichiurii. În plus, Global Fashion are o durată de viață îndelungată, astfel încât nu va fi nevoie să o înlocuiți prea curând.

Indiferent de preferințele tale, BLACK ELITE 145 Gel Lacquer și Global Fashion 8 ml sunt două opțiuni excelente pentru a obține unghiile perfecte. Culoarea, textura și durabilitatea acestor produse îi fac să fie în topul preferințelor pentru femeile din întreaga lume care își doresc să arate perfect la orice eveniment sau întâlnire în orice moment al zilei sau al nopții.