Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 163

Codul produsului: 2456
Soldul stocului: nu avem în stoc
90 lei
4,71 €
5,10 $
(5)
78 cumpărat
(5)
78 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 318
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E74
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 163
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-09-14 07:10:02
5

2021-10-19 08:01:30
5

Culoarea este complet greșită, în realitate este ca un verde cu sclipici

GlobalFashion

Mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dvs. Vă mulțumim pentru feedback-ul dvs., ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim achiziții de succes și bună dispoziție! Adăugați brandul nostru la favorite (faceți clic pe inima sau pe "Like" în colțul din dreapta sus pe pagina brandului) pentru a fi primii care primesc notificări despre noile sosiri. Cu respect, echipa Global Fashion.

2021-09-27 18:17:37
5

Awesome👍👍👍👍

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanenta BLACK ELITE este un produs inovator care a devenit din ce in ce mai popular in lumea manichiurii. Acest produs iti permite sa ai unghii frumoase timp de cateva saptamani fara a fi nevoie sa iti faci manicura in mod repetat.

Oja semipermanenta BLACK ELITE este disponibila in varianta Global Fashion, cu o capacitate de 8 ml si cu codul de produs 163. Aceasta oja este ideala pentru oricine isi doreste o manichiura de durata si o culoare intensa.

BLACK ELITE este o gama inovatoare de produse care ofera o gama larga de culori si texturi, adaptate gusturilor si preferintelor fiecarei femei. Oja semipermanenta BLACK ELITE este disponibila in multe variante de culori, inclusiv rosu, carnation, albastru, violet si multe altele.

Aceasta oja semipermanenta se aplica cu usurinta si se usuca intr-un mod rapide, oferind astfel un aspect perfect pe unghii cu stralucire intensa. Cu timpul, culoarea va incepe sa se estompeze, dar cu ajutorul remuver-ului special pentru oja semipermanenta BLACK ELITE, oja se va indeparta usor si fara a periclita sanatatea unghiilor.

Produsul este ambalat intr-un flacon ergonomic, prevazut cu un capac special, pentru a evita orice scurgere. Astfel, oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion, 8ml, 163 este un produs perfect pentru orice femeie care doreste sa aiba o manichiura de durata, avand o gama larga de culori, fiind usor de aplicat si fiabil, insemnand ca iti vei putea pastra unghile frumoase timp de saptamani.