BLACK ELITE 215 Gel Lacquer, Global Fashion 8 ml

Codul produsului: 2477
Soldul stocului: mult
90 lei
4,71 €
5,10 $
(5)
23 cumpărat

Cantitate:

(5)
23 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 384
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E94
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 215
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-10-28 06:42:46
5

2023-10-22 08:45:59
5

2023-09-24 12:41:34
5

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

În ultima vreme, unghiile lungi și frumos decorate sunt un must-have în lumea modei și a frumuseții, iar pentru a le menține întreținute și cu aspect spectaculos, ojele semipermanente sunt o alegere populară printre femei.

Una dintre opțiunile cele mai bune pentru acest tip de ojă este BLACK ELITE 215 Gel Lacquer, disponibil într-o gamă diversificată de nuanțe în tendințe și perfecte pentru fiecare gust. Aceste lacuri au o formulă specială, care se aplică cu ușurință și nu lasă urme neplacute. Mai presus de toate, durează multă vreme și nu se ciobesc la fel de ușor precum ojele tradiționale.

Adăugarea unei straturi de bază și a unor straturi de lac de unghii semipermanente BLACK ELITE 215, protejează perfect unghiile și împiedică zgârierea. Este, de asemenea, important să fie aplicat un strat de sigilare, care să protejeze oja și să prelungească intervenția pentru cât mai mult timp.

Pentru a obține un aspect special, ușor nuantat între straturi, puteți să experimentați cu Global Fashion 8 ml, care este o ojă semipermanentă în culoarea alb pur. Este excelentă pentru a crea modele sau texturi interesante prin adăugarea de culori complementare sau negru clasic. Global Fashion poate fi utilizată și singură, daca preferați un aspect simplu și elegant.

În concluzie, pentru a avea unghiile perfecte și bine întreținute, sunt necesare câteva elemente cheie. Ojele semipermanente cum ar fi BLACK ELITE 215 și Global Fashion 8 ml sunt o modalitate excelentă de a crea unghii frumoase și puternice, care arata mereu grozav și intacte.  Aceste produse sunt disponibile în majoritatea magazinelor specializate de cosmetice și online.