Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 222

Codul produsului: 2480
Soldul stocului: mult
90 lei
4,73 €
5,10 $
(5)
54 cumpărat

Cantitate:

(5)
54 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 390
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E93
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 222
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-10-30 21:43:40
5

2023-09-25 13:59:51
5

2023-01-27 14:22:33
4

Culoarea nu se potrivește...este gri! Nu există nici un violet în apropiere..... Foarte dezamăgit.

GlobalFashion

Ne pare rău să aflăm că nu sunteți mulțumit de achiziția dumneavoastră. Vă rugăm să rețineți că nuanța poate varia ușor în funcție de percepția personală și de setările ecranului pe diferite dispozitive. Sperăm că printre sortimentele noastre veți găsi ceva care să vă convină și să vă mulțumească! Vă dorim numai achiziții reușite și bună dispoziție! Cu stimă, echipa Global Fashion.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Dacă ești o persoană care își dorește să aibă unghii frumoase și bine îngrijite, cu siguranță l-ai auzit până acum de ojele semipermanente. Acestea sunt produse ideale pentru femeile moderne care își doresc unghiile impecabile pentru mai mult timp.

În acest articol îți vom prezenta oja semipermanentă BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 222. Aceasta este una dintre cele mai populare nuanțe de pe piață, datorită intensității sale și efectului deosebit pe unghii.

Oja semipermanentă BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 222 este un produs de calitate superioară, care promite un aspect perfect pentru unghii timp de până la trei săptămâni. Având o formulă specială care nu se ciupește și nu se decolorează, această ojă semipermanentă va asigura unghiilor tale un aspect strălucitor și intens de fiecare dată când o aplici.

În plus, această nuanță este absolut superbă și se potrivește perfect cu orice ținută. Indiferent dacă alegi o ținută casual sau una elegantă, această ojă semipermanentă va fi accesoriul perfect pentru a completa aspectul tău.

Oja semipermanentă BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 222 este foarte ușor de aplicat, fiind disponibilă în recipiente de dimensiuni mici și compacte. În acest fel, o poți lua cu tine oriunde, iar în cazul în care este necesar, poți să-ți refaci manichiura oriunde te-ai afla.

În concluzie, dacă îți dorești un aspect perfect pentru unghiile tale, oja semipermanentă BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 222 este alegerea perfectă pentru tine. Cu o nuanță superbă și o formulă specială de calitate superioară, această ojă semipermanentă va fi accesorul ideal pentru a-ți completa ținuta și a-ți pune în valoare frumusețea naturală.