Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 277

Codul produsului: 2519
Soldul stocului: nu avem în stoc
90 lei
4,71 €
5,10 $
(5)
19 cumpărat
(5)
19 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 143
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E123
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 277
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-10-27 06:44:23
5

2023-09-29 14:43:25
5

2023-09-21 20:30:07
5

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Cea mai nouă tendință în materie de îngrijire a unghiilor este reprezentată de ojele semipermanente, iar oja BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 277 este una dintre cele mai populare în rândul femeilor. Acest produs are o textură cremoasă și o pigmentare intensă, oferind o acoperire perfectă de la primul strat.

Oja BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 277 este disponibilă într-un ambalaj elegant de 8 ml, iar această cantitate este suficientă pentru a acoperi toate unghile. Nuanța 277 este o combinație interesantă între un albastru electric și un violet vibrant, adăugând o notă de eleganță și sofisticare oricărui look.

Ceea ce face această ojă să se diferențieze de celelalte din categoria sa este faptul că poate rezista pe unghii timp de până la 3 săptămâni, fără a se coji sau a se zgâria. În plus, acest produs este foarte ușor de aplicat, iar prin tehnologia specială de uscare rapidă, veți economisi timpul pe care îl petreceți cu întreținerea unghiilor.

Dacă vreți să obțineți cele mai bune rezultate, este recomandată aplicarea unui strat de bază înainte de utilizarea ojei semi-permanente BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 277. După aceasta, 1-2 straturi subțiri de ojă sunt suficiente pentru a obține o acoperire perfectă și uniformă. La final, aplicați un strat de fixativ pentru a vă asigura că manichiura va avea un aspect perfect și pentru a proteja unghiile.

În concluzie, oja semipermanentă BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 277 este un produs inovator și eficient pentru îngrijirea unghiilor, care oferă un aspect impecabil și o rezistență de lungă durată. Dacă sunteți în căutarea unei oje care să rămână pentru mult timp pe unghii și să vă ofere un efect deosebit, acest produs merită cu siguranță să fie încercat!