Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 267

Codul produsului: 2522
Soldul stocului: mult
90 lei
4,73 €
5,10 $
(5)
39 cumpărat

Cantitate:

(5)
39 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 467
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E124
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 267
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2022-02-16 07:38:54
5

Gelul de lac este excelent, am cumpărat marca de mult timp, îmi plac foarte mult, nu se scurg și nu se ciobesc

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanenta BLACK ELITE de la Global Fashion este un produs de inalta calitate, care face ca unghiile sa arate frumos si stralucitor. Cu o capacitate de 8 ml, poti aplica de mai multe ori fara sa iti faci griji ca se termina prea repede.

Aceasta oja semipermanenta are o textura catifelata si este potrivita pentru orice ton al pielii. Cu o gama larga de culori disponibile, fiecare fata isi poate gasi nuanta potrivita.

De asemenea, Oja semipermanenta BLACK ELITE este rezistenta la socuri si zgarieturi, asigurand unghiilor o durabilitate de pana la trei saptamani. Aceasta oja semipermanenta este usor de aplicat si se usuca repede.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, este recomandat ca unghiile sa fie curate si uscate inainte de aplicare. Dupa aplicare, trebuie expuse sub lumina UV pentru a se usca bine.

Oja semipermanenta BLACK ELITE este ideala pentru oricine doreste sa isi mentina unghiile frumoase si ingrijite pentru o perioada mai indelungata de timp. In plus, datorita culorilor intense si stralucitoare, unghiile tale vor fi mereu la moda.

In concluzie, Oja semipermanenta BLACK ELITE de la Global Fashion este un produs excelent pentru oricine doreste sa isi exprime stilul si personalitatea prin unghiile sale. Ai grija de unghiile tale cu aceasta oja semipermanenta si bucura-te de unghiile tale perfecte pentru o perioada mai indelungata de timp.