Oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 325

Codul produsului: 2530
Soldul stocului: puțin
90 lei
4,75 €
5,07 $
(3)
55 cumpărat

Cantitate:

(3)
55 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 631
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 325
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-04-13 05:21:09
3

Culoarea este mult mai deschisă și mai strălucitoare

GlobalFashion

Ne pare rău să aflăm că nu sunteți mulțumit de achiziția dumneavoastră. Vă rugăm să rețineți că nuanța poate varia ușor în funcție de percepția personală și de setările ecranului pe diferite dispozitive. Sperăm că printre sortimentele noastre veți găsi ceva care să vă convină și să vă mulțumească! Vă dorim numai achiziții reușite și bună dispoziție! Cu stimă, echipa Global Fashion.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanenta BLACK ELITE de la Global Fashion este visul tuturor femeilor care isi doresc o manichiura fascinanta si rezistenta. In colectie sunt lansate mai bine de 300 de nuante greu de trecut cu vederea si texturi diferite. Colectia este imbogatita cu diverse nuante: pastel, cu tonuri naturale, clasice, neon si multe alte nuante vibrante care te vor incanta cu diverse aspecte: sidef perlat, lucios, granule cu glitter, particule de folie, fulgi stralucitori si multe altele.

BLACK ELITE asigura o acoperire perfecta atat pe unghiile naturale, cat si pe cele artificiale. Aceasta ofera o rezistenta de 3-4 saptamani si o colorare uniforma a unghiilor. Produsul se aplica extrem de usor si rapid, si este stabil in timpul modelarii, nu se prelinge in cuticule si pe margini. Oja semipermanenta este dotata cu o pensula fina, care ajuta la aplicarea rapida pe unghii.

Produsul confera un luciu intens care nu se estompeaza in timp si rezistent la zgarieturi si uzeala. Datorita formulei inovatoare, oja semipermanenta BLACK ELITE se usuca in lampa LED, UV, CCFL.

Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate in SUA si au o compozitie hipoalergenica.

Beneficiile BLACK ELITE:

  • acoperire perfecta;
  • luciu deosebit;
  • nuante magice;
  • aplicare usoara si rapida;
  • rezistenta indelungata;
  • buna aderenta;
  • consistenta optima;
  • majoritatea nuantelor acopera perfect intr-un singur strat;
  • calitate superioara garantata;
  • cel mai bun raport calitate/pret;
  • compatibil in diverse formule de lucru;
  • nu contine compusi toxici;
  • rezultate profesionale;
Oja semipermanenta reprezinta o solutie moderna si eficienta pentru unghii perfecte, care rezista timp indelungat fara a se deteriora, oferind astfel un aspect ingrijit si elegant. In acest sens, produsul Black Elite Global Fashion 8 ml, 325, se numara printre cele mai cautate alegeri de pe piata, datorita rezistentei si frumusetii sale.

Aceasta oja semipermanenta este special creata pentru a oferi un aspect matasos si catifelat unghiilor, precum si o stralucire de durata. Formula sa densa si cremoasa garanteaza aplicarea uniforma si fara cusur a culorii. De asemenea, culoarea sa intensa este garantata sa reziste cel putin doua saptamani fara a se ciobi sau a-si pierde stralucirea.

Black Elite Global Fashion 8 ml, 325, este realizat cu ingrediente de inalta calitate si cu o tehnologie moderna. Produsul se intareste prin expunerea lui la lumina UV LED, care asigura uscarea rapida si garanteaza un aspect impecabil al manichiurii.

Odata aplicata, aceasta oja semipermanenta nu va afecta sanatatea unghiilor, iar indepartarea nu va fi un obstacol. Astfel, ideala pentru toate tipurile de unghii, chiar si cele mai sensibile.

In concluzie, oja semipermanenta Black Elite Global Fashion 8 ml, 325, reprezinta o investitie de durata, perfecta pentru oricine isi doreste un aspect elegant si in acelasi timp practic. Nu trebuie decat sa alegeti culoarea preferata si sa o aplicati cu incredere, fiind siguri ca veti avea o manichiura perfecta pentru mai mult timp.