Oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 348

Codul produsului: 2532
Soldul stocului: mult
90 lei
4,71 €
5,10 $
(5)
28 cumpărat

Cantitate:

(5)
28 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 531
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 348
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-09-20 02:03:44
5

2023-09-09 16:22:18
5

Magică, mulțumită vânzătorului. Se așează foarte bine

GlobalFashion

Bună ziua! Vă mulțumim că ați ales produsele companiei noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive de la achiziția dvs. Vă mulțumim pentru feedback-ul dvs., ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim achiziții de succes și bună dispoziție! Adăugați marca noastră la favoritele dvs. (faceți clic pe inima sau pe "Like" în colțul din dreapta sus al paginii mărcii) pentru a fi primii care primesc notificări despre noile produse. Cu respect, echipa Global Fashion.

2023-04-02 19:48:36
5

Totul este perfect ambalat, culoarea este frumoasă.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

2023-01-04 16:44:23
5

Gelul de lac este bun, nu l-am încercat încă în aplicare

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanenta Black Elite din gama Global Fashion este un produs de inalta calitate, care ofera o culoare intensa si o stralucire de durata. Cu o capacitate de 8 ml, este perfecta pentru a crea unghii frumoase si elegante, care vor ramane impecabile timp de cateva saptamani.

Indiferent de preferintele tale, gama Global Fashion ofera o varietate de culori vibrante si sofisticate. Nuanta 348 este un ton intens de rosu framboise, care va atrage imediat atentia.

Oja semipermanenta Black Elite este usor de aplicat, iar formula sa speciala ajuta la prevenirea ciobirii si desprinderii unghiilor. Astfel, vei putea bucura de manichiura perfecta pentru mai mult timp, fara a fi nevoita sa te ingrijorezi de deteriorarea unghiilor tale.

Pe langa beneficiile practice, aceasta oja de unghii ofera si un aspect profesional si elegant. Indiferent daca esti in cautarea unei manichiuri simple si naturale sau doresti sa experimentezi cu modele mai creative si complexe, vei putea realiza totul cu aceasta oja semipermanenta Black Elite.

In concluzie, daca esti in cautarea unei oje semipermanente de inalta calitate, care ofera durabilitate si stralucire de lunga durata, Black Elite din gama Global Fashion este alegerea perfecta. Astfel, vei putea bucura de o manichiura perfecta pentru o perioada indelungata.