Oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 319

Codul produsului: 2557
Soldul stocului: mult
90 lei
4,69 €
5 $
(2)
23 cumpărat

Cantitate:

(2)
23 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 298
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 319
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2022-06-17 13:31:49
2

Groază și dezamăgire. Lacurile sunt chele, culorile nu se potrivesc, multe resturi și unul nu se usucă deloc, deși am colorat mult. Sunt mai mult ca sigur că nu sunt cele originale 😡.

GlobalFashion

Ne pare rău să aflăm că ați fost dezamăgit de calitatea produselor noastre. Sperăm că printre sortimentele noastre veți găsi ceva care să vă convină și să vă mulțumească! Vă dorim numai achiziții reușite și bună dispoziție! Cu stimă, echipa Global Fashion.

2021-08-02 18:37:22
2

A venit culoarea greșită

GlobalFashion

Bună ziua, în această problemă ar trebui să contactați suportul Wildberries, mai degrabă decât să scădeți ratingul cu un rating care nu are legătură cu calitatea bunurilor. Vânzătorul nu este responsabil pentru procesarea comenzilor și logistica din depozitele Wildberries și nu o poate influența în niciun fel. Sperăm în înțelegerea dumneavoastră. Cu respect, echipa Global Fashion.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanenta BLACK ELITE de la Global Fashion este visul tuturor femeilor care isi doresc o manichiura fascinanta si rezistenta. In colectie sunt lansate mai bine de 300 de nuante greu de trecut cu vederea si texturi diferite. Colectia este imbogatita cu diverse nuante: pastel, cu tonuri naturale, clasice, neon si multe alte nuante vibrante care te vor incanta cu diverse aspecte: sidef perlat, lucios, granule cu glitter, particule de folie, fulgi stralucitori si multe altele.

BLACK ELITE asigura o acoperire perfecta atat pe unghiile naturale, cat si pe cele artificiale. Aceasta ofera o rezistenta de 3-4 saptamani si o colorare uniforma a unghiilor. Produsul se aplica extrem de usor si rapid, si este stabil in timpul modelarii, nu se prelinge in cuticule si pe margini. Oja semipermanenta este dotata cu o pensula fina, care ajuta la aplicarea rapida pe unghii.

Produsul confera un luciu intens care nu se estompeaza in timp si rezistent la zgarieturi si uzeala. Datorita formulei inovatoare, oja semipermanenta BLACK ELITE se usuca in lampa LED, UV, CCFL.

Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate in SUA si au o compozitie hipoalergenica.

Beneficiile BLACK ELITE:

  • acoperire perfecta;
  • luciu deosebit;
  • nuante magice;
  • aplicare usoara si rapida;
  • rezistenta indelungata;
  • buna aderenta;
  • consistenta optima;
  • majoritatea nuantelor acopera perfect intr-un singur strat;
  • calitate superioara garantata;
  • cel mai bun raport calitate/pret;
  • compatibil in diverse formule de lucru;
  • nu contine compusi toxici;
  • rezultate profesionale;
Oja semipermanentă Black Elite Global Fashion 8 ml, 319 este una dintre cele mai căutate produse de beautify pe piața din România. Acest lucru se datorează în primul rând performanței excepționale și culorii strălucitoare oferite de această ojă. 

Cu o calitate superioară și o textură extrem de fină, oja semipermanentă Black Elite Global Fashion 8 ml, 319 este ușor de aplicat și de uniformizat. Datorită caracteristicilor sale de durabilitate, această ojă poate fi purtată timp de câteva săptămâni fără a se deteriora. 

De asemenea, culoarea sa neagră intensă este perfectă pentru orice ocazie - de la evenimente elegante până la o întâlnire casual cu prietenii. În plus, acest produs este compatibil cu lușitul de unghii, ceea ce îl face și mai atractiv pentru doamnele și domnișoarele din întreaga țară. 

Pe lângă calitatea sa excelentă, oja semipermanentă Black Elite Global Fashion 8 ml, 319 este și foarte convenabilă pentru buzunarul dumneavoastră. Așadar, acest produs este alegerea perfectă pentru toate femeile care caută o ojă elegantă, de calitate și la preț accesibil. 

În concluzie, oja semipermanentă Black Elite Global Fashion 8 ml, 319 este o alegere excelentă pentru doamnele și domnișoarele care vor să-și îngrijească perfect unghiile și să arate fantastic în orice moment al zilei. Dacă sunteți în căutarea unei oje semipermanente de calitate, nu ezitați să încercați produsele Black Elite Global Fashion!