BLACK ELITE 299 Gel Lacquer, Global Fashion 8 ml

Codul produsului: 2558
Soldul stocului: mult
90 lei
4,73 €
5,10 $
(3)
31 cumpărat

Cantitate:

(3)
31 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 386
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 299
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-09-04 09:23:29
3

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Black Elite 299 Gel Lacquer este unul dintre cele mai apreciate produse de îngrijire a unghiilor din întreaga lume. Acesta este un lac de unghii cu gel, ce oferă o rezistență ridicată și o strălucire intensă a culorii timp îndelungat.

Cu o cantitate de 8 ml, acesta este un produs ideal pentru femeile care își doresc să aibă unghii frumoase și sănătoase, fără a fi nevoie să viziteze un salon de înfrumusețare. Acesta poate fi aplicat acasă, ușor și rapid.

Indiferent de preferințele tale în ceea ce privește nuanțele, Black Elite 299 Gel Lacquer oferă o gamă variată de opțiuni, astfel încât să poți alege exact culoarea care să se potrivească cel mai bine personalității și stilului tău. De la culorile pastelate, până la cele mai vibrante și îndrăznețe, toate sunt disponibile în această gamă.

Acestea fiind spuse, un element de noutate în gama Global Fashion este reprezentat de lacul de unghii cu gel cu același nume și cu o cantitate de 8 ml. Acesta este un produs cu o formulă specială, ce oferă o rezistență în timp de până la trei săptămâni, fără a se decolora sau crăpa.

Cu nuanțele sale strălucitoare și textura fină, Global Fashion 8 ml este ideal pentru a-ți completa ținuta într-un mod elegant și sofisticat. În același timp, acesta este ușor de aplicat și nu necesită timp de uscare, fiind astfel perfect pentru persoanele mereu ocupate.

În concluzie, atât Black Elite 299 Gel Lacquer, cât și Global Fashion 8 ml sunt două produse de înaltă calitate pentru îngrijirea unghiilor. Alegerea între cele două depinde de preferințele și nevoile tale, însă ambele îți oferă garantat o manichiură impecabilă și durabilă.