Oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 347

Codul produsului: 2562
Soldul stocului: mult
90 lei
4,71 €
5,10 $
(5)
12 cumpărat

Cantitate:

(5)
12 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 326
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 347
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-10-27 05:18:02
5

2023-10-24 09:49:23
5

Nu este o culoare rea. Este o nuanță la modă. Dar nu la fel de strălucitoare ca în fotografie. Este rece.

GlobalFashion

Bună ziua! Vă mulțumim că ați ales produsele companiei noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive de la achiziția dvs. Vă mulțumim pentru feedback-ul dvs., ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim achiziții de succes și bună dispoziție! Adăugați marca noastră la favoritele dvs. (faceți clic pe inima sau pe "Like" în colțul din dreapta sus al paginii mărcii) pentru a fi primii care primesc notificări despre noile produse. Cu respect, echipa Global Fashion.

2023-10-13 18:08:13
5

2023-10-12 04:01:40
5

2023-03-19 18:31:21
5

Gelul de lustruit a venit bine ambalat. Îmi pare rău, dar nuanța nu a fost potrivită, am vrut ceva diferit. În general, lacul este relativ gros. Culoarea este galben perlat (pearlescent), mai mult transparentă.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 347 este un produs de ultima generatie care a revolutionat lumea manichiurii. Aceasta oja ofera o durata indelungata de pana la 3 saptamani si o rezistenta imbatabila.

Aceasta oja este disponibila in nuanta black elite 347, o culoare profunda si intensa care va atrage atentia oricarei persoane. Culoarea este perfecta pentru evenimente de gala, petreceri sau ocazii speciale.

In plus, oja semipermanenta Black Elite este usor de aplicat si se usuca foarte repede. De asemenea, aceasta oja nu contine formaldehide sau alte substante nocive pentru unghiile noastre, ceea ce o face perfecta pentru persoanele cu pielea sensibila sau alergice.

Pentru a aplica aceasta oja, trebuie sa urmati cateva pasi simpli: curatati bine unghia, aplicati un strat subtire de baza, apoi doua sau trei straturi de oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 347 si finalizati cu un strat subtire de top coat. Apoi, puteti purta cu incredere pana la 3 saptamani aceasta manichiura perfecta.

In concluzie, daca doriti sa aveti o manichiura perfecta si de durata pentru o perioada indelungata, oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 347 este alegerea ideala. Aceasta oja este perfecta pentru orice ocazie si va pune in valoare frumusetea si feminitatea unghiilor dumneavoastra.