Oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 317

Codul produsului: 2569
Soldul stocului: mult
90 lei
4,71 €
5,10 $
(5)
32 cumpărat

Cantitate:

(5)
32 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 369
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 317
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2022-01-21 18:56:03
5

Nu am încercat încă cele 2 straturi.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

În ultimii ani, oja semipermanentă a devenit din ce în ce mai populară. Această ojă este preferată de mulți pentru că nu se șterge atât de ușor precum oja obișnuită, ci rezistă mult mai mult timp pe unghiile noastre. De asemenea, acest tip de ojă este preferat și pentru că nu necesită o schimbare atât de frecventă, fapt ce poate dăuna unghiilor noastre. Unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de oje semipermanente este Black Elite. 

Oja semipermanentă Black Elite, Global Fashion vine într-un recipient de 8 ml, suficient pentru a fi utilizată de mai multe ori. Culoarea disponibilă pentru această ojă este 317, o nuanță senzuală de roșu, potrivită pentru orice ocazie. Această ojă semipermanentă se aplică foarte ușor și se usucă rapid sub lampa UV. Este important să acordați atenție instrucțiunilor de utilizare pentru a obține cele mai bune rezultate. 

Cu Black Elite, nu trebuie să îți faci griji în legătură cu știrbirea ojei. Aceasta rămâne intactă și strălucitoare timp de cel puțin două săptămâni. În timpul acestei perioade, poți merge la plajă, ai posibilitatea să îți faci treburile în casă, sau poate că ai o ocazie specială și nu vrei să îți faci griji în legătură cu oja. 

În ceea ce privește îndepărtarea ojei semipermanente Black Elite, trebuie să fiți atenți să nu deteriorați unghiile. Este important să alegeți produse de calitate și să aveți grijă să îndepărtați oja cu atenție. 

Black Elite este un brand de renume în lumea ojelor semipermanente, astfel că te poți baza pe calitatea produselor și pe rezistența lor. Oja semipermanentă Black Elite, Global Fashion în nuanța 317 este o alegere excelentă pentru cele care își doresc unghiile întotdeauna frumoase și strălucitoare.