Oja semipermaneta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 266

Codul produsului: 2598
Soldul stocului: mult
90 lei
4,71 €
5,10 $
(5)
41 cumpărat

Cantitate:

(5)
41 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 310
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E124
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 266
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-09-23 11:45:55
5

2023-09-21 09:51:17
5

2022-11-14 12:32:25
5

Nuanța este frumoasă, ușoară, galbenă, puțin cu verde. Aplicarea este confortabilă.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

2022-05-20 11:34:15
5

Îmi place foarte mult. Am trei straturi pe mâini, mi-aș dori să am un strat mai gros.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

2022-04-11 08:41:50
3

Nu este deloc culoarea potrivită. Nu este strălucitoare.

GlobalFashion

Ne pare rău să aflăm că ați fost dezamăgit de calitatea produselor noastre. Sperăm că printre sortimentele noastre veți găsi ceva care să vă convină și să vă mulțumească! Vă dorim numai achiziții reușite și bună dispoziție! Cu stimă, echipa Global Fashion.

2021-07-08 04:42:01
4

Am comandat un galben strălucitor și am primit o salată noroioasă.

GlobalFashion

Bună ziua, vă rugăm să verificați dacă ați primit nuanța 266. Deoarece vânzătorul nu are acces direct la produs, nu putem controla procesul de comandă. Nuanța 266 este o nuanță galben strălucitor. Vă rugăm să verificați comanda la primire pentru a evita incidente similare! Cu stimă, echipa Global Fashion.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

BLACK ELITE 266 și Global Fashion 8 ml sunt două branduri de vopsele pentru unghii care sunt extrem de populare în rândul femeilor. Acestea oferă o gamă largă de culori vibrante și strălucitoare, care ajută femeile să fie în tendințe cu ultimele tendințe de modă. 

BLACK ELITE 266 este o culoare neagră intensă, care adaugă eleganță și mister unghiilor tale. Aceasta este perfectă pentru evenimentele de noapte sau pentru a completa un outfit casual cu o notă de rafinament. Formulată pentru a oferi o acoperire perfectă și o aderență îndelungată, această ojă semipermanentă este o alegere excelentă pentru femeile ocupate care nu au timp sau nu doresc să meargă la salonul de înfrumusețare pentru a-și face manichiura.

Global Fashion 8 ml este o altă alegere populară pentru femeile care apreciază unghiile lungi și frumoase. Această ojă semipermanentă vine într-o varietate de culori de sezon, combinații de culori vibrante și modele unice pentru a se potrivi cu orice stil și ocazie. Formula sa rezistentă este rezistentă la fisurare și oferă un aspect uniform și strălucitor timp de până la 21 de zile.

Dacă sunteți în căutarea unei vopsele pentru unghii care să ofere o acoperire perfectă, o aderență îndelungată și o gamă largă de culori la modă, atunci nu trebuie să căutați mai departe decât cele două branduri - BLACK ELITE 266 și Global Fashion 8 ml. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei culori intense sau a unui model unic, aceste produse proiectate cu grijă și cu ingrediente premium, sunt perfecte pentru tine!