Oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 300

Codul produsului: 2609
Soldul stocului: mult
90 lei
4,71 €
5,10 $
(4)
16 cumpărat

Cantitate:

(4)
16 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 295
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 300
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-10-24 18:03:36
5

2022-06-22 18:30:26
3

Este foarte lichidă! Am amestecat, am amestecat în sticlă, nu a ajutat, cred că trebuie să se îngroașe cumva....

GlobalFashion

Ne pare rău să aflăm că ați fost dezamăgit de calitatea produselor noastre. Sperăm că printre sortimentele noastre veți găsi ceva care să vă convină și să vă mulțumească! Vă dorim numai achiziții reușite și bună dispoziție! Cu stimă, echipa Global Fashion.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanenta Black Elite este produsul perfect pentru a-ti transforma unghiile intr-o opera de arta si pentru a-ti completa look-ul cu un accent de stil si rafinament. Aceasta oja este disponibila in nuanta Global Fashion de 8 ml si poate fi gasita la pretul accesibil de 300 de lei. Femeile din intreaga lume au descoperit beneficiile ojelor semipermanente si au devenit adevarati fani ai lor.

Beneficiile ojelor semipermanente sunt multiple: acestea au o durata de pana la trei saptamani si sunt extrem de rezistente la zgarieturi si ciobituri. De asemenea, se usuca rapid si au o stralucire intensa care rezista mult timp. Aceste caracteristici fac din oja semipermanenta Black Elite o alegere ideala pentru femeile care doresc o manichiura perfecta pentru o perioada mai indelungata de timp.

Oja semipermanenta Black Elite Global Fashion este disponibila intr-un recipient de 8 ml, astfel incat vei avea suficienta oja pentru a te bucura de o manichiura perfecta timp de cateva saptamani. De asemenea, aplicarea este foarte usoara si nu necesita mult timp. Aceasta poate fi indepartata cu usurinta cu ajutorul acetonei sau a unui remover special pentru oje semipermanente.

Cu aceasta oja semipermanenta, vei putea sa experimentezi o multitudine de modele, culori si stiluri. De la culori intense si stralucitoare, pana la nuante pastelate si discrete, oja semipermanenta Black Elite Global Fashion te va ajuta sa iti creezi o manichiura unica si deosebita.

In concluzie, daca doresti sa iti asiguri o manichiura perfecta timp de cateva saptamani, trebuie sa incerci oja semipermanenta Black Elite Global Fashion de 8 ml. Aceasta este disponibila la pretul accesibil de 300 de lei si poate fi gasita online sau in magazinele de specialitate. Bucura-te de unghiile tale si experimenteaza noi modele si stiluri cu aceasta oja semipermanenta de calitate superioara.