Oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 312

Codul produsului: 2612
Soldul stocului: mult
90 lei
4,71 €
5,10 $
(5)
24 cumpărat

Cantitate:

(5)
24 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 309
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 312
Dimensiunile
Lungimea 2.80 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-11-04 04:21:36
5

2022-10-24 17:38:13
5

Clasa 👍👍👍👍.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

2021-09-12 18:36:00
5

Minunat, mulțumesc.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanenta Black Elite Global Fashion 8 ml, 312 este un produs inovator ce a revoluționat industria manichiurii. Oferă un aspect natural și rafinat unghiilor cu o durabilitate remarcabilă, fără să se descșhise sau să se cojească.

Cu o gamă largă de culori disponibile, Oja semipermanenta Black Elite Global Fashion 8 ml, 312 este alegerea perfectă pentru cele care caută o manichiură sofisticată și de lungă durată. Este ideală pentru femeile active și pentru cele care nu își doresc să petreacă prea mult timp la salonul de înfrumusețare.

Datorită formulei sale avansate, Oja semipermanenta Black Elite Global Fashion 8 ml, 312 se aplică ușor și se usucă rapid. Rezistența sa crescută în fața uzurii și lovirilor face ca această ojă să fie preferată de femeile care își doresc unghii perfecte pentru mai mult timp.

Este important de menționat faptul că această ojă semipermanentă este sigură pentru unghii, deoarece nu le cauzează daune. În plus, poate fi îndepărtată relativ ușor fără a afecta suprafața unghiilor datorită tehnologiei sale de îndepărtare.

Black Elite Global Fashion 8 ml, 312 este un produs de calitate superioară ce trebuie avut în vedere atunci când vine vorba de manichiura semipermanentă. Calitatea sa este recunoscută la nivel internațional și este preferată de numeroase femei care își doresc o manichiură perfectă timp îndelungat. Așadar, nu ezitați să încercați această ojă semipermanentă și să vă bucurați de unghii impecabile pentru mai mult timp.