Curetă pentru pedichiură Staleks Pro, EXPERT 60, TIP 3, PE-60/3

Codul produsului: 15717
Soldul stocului: nu avem în stoc
150 lei
7,86 €
8,50 $
5 cumpărat
5 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 143
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Cureta pentru pedichiură Staleks Pro, EXPERT 60, TIP 3, PE-60/3, este un instrument indispensabil pentru orice salon de frumusețe sau pentru orice persoană care își face pedichiura acasă.

Această curetă pentru pedichiură este fabricată din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, care garantează o durabilitate și o rezistență deosebită, precum și o igienă mai bună în comparație cu alte cureți pentru pedichiură obișnuite. Pe lângă aceasta, forma sa ergonomică îți permite să lucrezi cu aceasta cu ușurință, făcându-ți pedichiura mult mai ușoară și mai precisă.

Cureta pentru pedichiură Staleks Pro, EXPERT 60, TIP 3, PE-60/3, este special concepută pentru a curăța cuticulele în zonele greu accesibile ale unghiilor, astfel încât acestea să arate întotdeauna bine întreținute și îngrijite. Pe de altă parte, varful său special asigură curățarea delicată a unghiilor, oferindu-le acestora un luciu și o strălucire spectaculoasă.

Mai mult decât atât, cureta pentru pedichiură Staleks Pro, EXPERT 60, TIP 3, PE-60/3, este perfectă pentru îndepărtarea pielii moarte și a calusurilor de pe călcâie sau din alte zone ale picioarelor, astfel încât acestea să fie mai moi și mai fine.

Cu această curetă pentru pedichiură, nu vei mai fi nevoită să mergi la salon la fiecare două săptămâni pentru a-ți face pedichiura, deoarece vei putea să o faci cu ușurință și confort acasă, economisind timp și bani.

Pe scurt, cureta pentru pedichiură Staleks Pro, EXPERT 60, TIP 3, PE-60/3, este un instrument impresionant, care îți va ușura foarte mult munca atunci când îți faci pedichiura acasă. În plus, acest instrument este unul dintre cele mai bune instrumente de pe piață, datorită calității sale superioare, durabilității și confortului pe care îl oferă.