Oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 350

Codul produsului: 2642
Soldul stocului: mult
90 lei
81 lei
-10%
4,73 €
5,10 $
20 cumpărat

Cantitate:

20 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 356
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 350
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanentă Black Elite, Global Fashion 8 ml, 350 este una dintre cele mai populare produse de pe piața ojelor semipermanente din ultima vreme. Această ojă este cunoscută pentru rezistența sa și pentru faptul că poate fi purtată timp de câteva săptămâni fără să se deterioreze.

Unul dintre avantajele majore ale acestei oje semipermanente este acela că este extrem de ușor de aplicat și se usucă rapid. De asemenea, culoarea sa intensă și strălucitoare durează multă vreme și nu se estompează.

În plus, rezistența acestei oje semipermanente face ca unghiile să arate mereu bine și să rămână netede și lucioase în timpul purtării. Așadar, dacă doriți să aveți unghiile frumoase și întreținute timp de mai multe săptămâni, Black Elite, Global Fashion 8 ml, 350 este o alegere excelentă.

Cu toate acestea, pentru a obține cele mai bune rezultate, este important să pregătiți bine unghiile înainte de a aplica oja. Astfel, ar trebui să curățați bine unghiile și să le degresați cu ajutorul unui produs special destinat acestui scop.

Aplicați o singură straturi de bază și lăsați-l să se usuce bine înainte de a aplica oja semipermanentă Black Elite. Puteți aplica două straturi pentru a obține un aspect mai opac.

Dacă doriți să vă bucurați și mai mult de frumusețea acestei oje semipermanente, adăugați un strat de top coat deasupra. Astfel, veți obține un aspect lucios și neted, iar unghiile dvs. vor dura și mai mult timp.

În concluzie, oja semipermanentă Black Elite, Global Fashion 8 ml, 350 este o alegere excelentă pentru cele care doresc să aibă unghiile frumoase și întreținute timp de câteva săptămâni. Cu o aplicare ușoară și rapidă, această ojă semipermanentă este ideală pentru oricine dorește să arate bine cu ungerile sale.