Autocolant pentru unghii WB-302

Codul produsului: 15790
Soldul stocului: puțin
15 lei
0,78 €
0,84 $
1 cumpărat

Cantitate:

1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 186
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Autocolantele pentru unghii sunt o metodă uşoară şi economică de a-ţi decora unghiile fără a fi nevoie să fii un expert în nail art. Unul dintre cele mai populare tipuri de autocolante pentru unghii sunt cele 3D.

Autocolantul pentru unghii WB-302 este unul care face parte din această categorie de autocolante 3D. Are un design floral şi este disponibil într-o varietate de culori vibrant.

Aceste autocolante sunt uşor de aplicat şi folosit, indiferent dacă eşti profesionist sau îţi faci unghiile acasă. De obicei, autocolantele pentru unghii 3D sunt fabricate din materiale non-toxice şi sunt sigure pentru sănătatea unghiilor.

Pentru a aplica autocolantul pentru unghii WB-302, va trebui să cureţi unghiile şi să îţi pregăteşti unghia cu un strat de lac de bază. Foloseşte o pensulă mică pentru a pune autocolantul pe unghie într-o poziţie care să îţi placă. Dacă nu eşti mulţumită de poziţionarea autocolantului, poţi să îl îndepărtezi cu grijă şi încerca din nou.

Odată ce autocolantul este poziţionat cum îţi porneşte ţie imaginaţia, aplică un strat de lac transparent deasupra lui pentru a-l proteja şi pentru a-l face să reziste mai mult.

Alege Autocolantul pentru unghii WB-302 şi vei fi sigură că vei avea unghiile de invidiat care atrag privirile tuturor!