Oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 366

Codul produsului: 2646
Soldul stocului: mult
90 lei
4,71 €
5,10 $
(4)
52 cumpărat

Cantitate:

(4)
52 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 693
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 366
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-09-01 05:11:30
5

2023-01-13 15:59:45
2

Lacul în sine nu poate fi rău, dar nu am acordat atenție datei de expirare și este foarte trist, deoarece la momentul achiziției va muri în câteva luni! Cred că acest lucru este extrem de rău și inacceptabil. Pentru un cadou, desigur, vă mulțumesc, dar care a venit în formă urâtă aproape goală (totul s-a vărsat) Impresie extrem de neplăcută a achiziției

GlobalFashion

Ne pare rău să aflăm că v-ați confruntat cu această situație. Puteți face o returnare de produs defect în aplicație prin intermediul cabinetului dvs. personal de client. Sperăm că printre sortimentele noastre veți găsi ceva care să vă convină și să vă mulțumească! Vă dorim numai achiziții reușite și bună dispoziție! Cu stimă, echipa Global Fashion.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanenta Black Elite este un produs de calitate superioara care se bazeaza pe formula de ultima generatie. Luminozitatea, reelcul lumina si durabilitatea sunt principalele caracteristici ale acestei oje semipermanente. 

Disponibila in nuanta Global Fashion, oja semipermanenta Black Elite va fi o alegerea perfecta pentru orice ocazie. Este perfecta pentru a fi purtata atat la serviciu, cat si la petrecerile serioase sau nunti. 

Flaconul de 8 ml este suficient pentru a fi utilizat de pana la 30 de ori. Aceasta oja semipermanenta este rezistenta la zgarieturi si nu se estompeaza usor, astfel incat unghiile dvs. vor arata mereu perfecte. 

Minorile sub varsta de 12 ani nu ar trebui sa utilizeze acest produs fara numarul de aprobare al parintilor lor. Utilizarea acestuia trebuie facuta cu precautie, conform instructiunilor de utilizare, pentru a evita orice reactie alergica sau iritatie a pielii. 

In concluzie, oja semipermanenta Black Elite este o alegere excelenta pentru a-ti imbunatati aspectul unghiilor. Cu nuanta Global Fashion, aceasta oja semipermanenta iti va oferi unghiilor tale un aspect glam sau elegant oriunde ai merge. Nu ezitati sa investiti in acest produs de calitate superioara!