Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 185

Codul produsului: 2658
Soldul stocului: mult
90 lei
4,73 €
5,10 $
(4)
41 cumpărat

Cantitate:

(4)
41 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 346
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E72
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 185
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2022-09-22 11:57:21
4

Culoarea este diferită, numărul 185, este bogat în 2 straturi, în fotografie este mai mult albastru, dar în realitate este albastru-violet.

GlobalFashion

Ne pare rău să aflăm că ați fost dezamăgit de calitatea produselor noastre. Sperăm că printre sortimentele noastre veți găsi ceva care să vă convină și să vă mulțumească! Vă dorim numai achiziții reușite și bună dispoziție! Cu stimă, echipa Global Fashion.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanentă BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, este alegerea perfectă pentru orice iubitor de manichiură îngrijită și durabilă. Această ojă semipermanentă de calitate superioară este disponibilă în nuanța 185, o nuanță splendidă de negru intens.

Substanțele de calitate ale acestei oje semipermanente asigură o aderență perfectă la unghie, precum și o rezistență mare la uzură și deteriorare. De asemenea, oja semipermanentă BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, este foarte ușor de utilizat și se aplică într-un mod simplu și rapid, cu ajutorul unui lampă LED sau a uneia UV.

Această ojă semipermanentă reprezintă o alegere excelentă pentru femeile care doresc să aibă unghii frumoase și sănătoase. Acest produs este ideal pentru femeile cu un stil de viață activ și agitat, care nu își doresc să își petreacă timpul prin saloanele de manichiură la fiecare două săptămâni.

Dacă doriți să aveți unghii frumoase și sănătoase, indiferent de situația în care vă aflați, atunci trebuie să încercați această ojă semipermanentă. Aceasta vă oferă o manichiură perfectă și durabilă, fără a vă expune unghiile la substanțe chimice agresive sau alte probleme.

Oja semipermanentă BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, reprezintă o alegere de încredere și sigură pentru femeile care își doresc să aibă un aspect impecabil, indiferent de momentul zilei sau de situația în care se află. Acest produs vă garantează o manichiură de cea mai bună calitate, fără a va face să renunțați la confortul și siguranța unghiilor.