Gel polish Fur Coat 05, Global Fashion 8 ml

Codul produsului: 2685
Soldul stocului: nu avem în stoc
65 lei
3,40 €
3,62 $
8 cumpărat
8 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 472
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare D63
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 05
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Global Fashion Fur coat gel lacuri gel sunt acoperiri decorative cu efect de flocat. Efectul de pâslă face ca unghia să arate ca o haină caldă de blană. Modelele de unghii cu oja de gel "Fur coat" sunt ideale pentru toamnă și iarnă. Cu ajutorul lor, puteți da unghiilor dvs. o asemănare uimitoare cu bucăți de lână de pâslă, o țesătură moale și confortabilă de melange, pâslă elegantă. Textura se bazează pe o bază de lapte de culoare pastel, la care se adaugă cele mai fine lână, ceea ce conferă un volum suplimentar învelișului. Consistența lacului de gel "Shuba" vâscos, moderat gros, ușor de aplicat pe placa de unghii. Dar cel mai bine este să aplicați două straturi, distribuind uniform petele pe întreaga unghie. Ușor și simplu de aplicat pe placa de unghii, nu lasă dungi, nu se rostogolesc. Odată aplicate, acestea raționalizează forma unghiei și netezesc culoarea pe întreaga suprafață.
GEL POLISH "BLANA"
neteziți turma
cu o pensulă atunci când se aplică
design individual cu fiecare aplicare de culoare
AVANTAJE:
Subtilități:
01
06
05
04
03
02
CULOARE:

ușor și simplu de utilizat

uniformitatea culorii la aplicare

fără miros înțepător

nuanță saturată de lungă durată



Rezistență crescută la deteriorări mecanice, fără cioburi sau zgârieturi pe toată durata de utilizare

strălucire lucioasă perfectă

tufișuri fine multicolore
2693
2695
2644
2708
2685
2643
ml.
8

Descriere:

Lustruirea fermecătoare a gelului strălucitor de la Global Fashion. Gelul de lac Shuba Fur Coat este o paletă de culori vibrante și saturate, pentru toate gusturile. Această serie de gel de lustruire creează un strat puternic și flexibil, eliminând fisurile și cioburile, cu proprietăți adezive excelente. Tehnologia de aplicare nu diferă de cea a acoperirii clasice. Timpul de polimerizare într-o lampă UV este de 3 minute, iar în lampa cu LED de 1,5 minute. Acoperirea cu efect de pâslă face ca unghia să arate ca un strat cald. Manichiura ta va fi originală cu acest gel de lac Fur coat și nu va trece neobservată! Volum: 8 ml

Cumpărați Fur Coat Gel Lacquer, Global Fashion, pe site-ul nostru.

Fie că sunteți un profesionist în domeniul îngrijirii unghiilor sau pur și simplu un fan al manichiurii la modă, veți fi încântat să aflați despre noua culoare de gel lac de la Global Fashion - Fur Coat 05.

Această ojă semipermanentă oferă o acoperire bogată și strălucitoare în nuanță de piersică aprinsă, care își datorează numele texturii sale de blană. Dacă sunteți în căutarea unei culori deosebite și plăcute ochiului, atunci acesta este produsul perfect pentru dvs.

Cu o capacitate de 8 ml, acest gel lac este suficient pentru a vă ajuta să vă creați o manichiură elegantă și modernă timp de până la 2 săptămâni, fără să se descuameze și fără să se estompeze după utilizare.

Având un strat de bază solid, puteti fi siguri că această ojă semipermanentă se va lipi bine de unghii și va oferi o protecție excelentă împotriva tăieturilor și zgârieturilor.

În plus, pentru a vă asigura că manichiura dvs. rămâne strălucitoare și la fel de impresionantă în timp, vă recomandăm să utilizați și stratul superior, care va oferi un luciu și mai intens.

Dacă vă doriți o manichiură de invidiat și care rezistă în timp, gelul lac Fur Coat 05 este opțiunea perfectă pentru dvs. Încercați-l și veți fi cu siguranță foarte mulțumit!