Aparat de manichiură și pedichiură 35000 rpm, alb, 65W, GF-3-Alb

Codul produsului: 16425
Soldul stocului: nu avem în stoc
1 250 lei
65,70 €
69,90 $
1 cumpărat
1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 172
Dimensiunile
Lungimea 24.50
Lăţimea 21.00
Înălțimea 10.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Un aparat de manichiură și pedichiură este un instrument extrem de util pentru cei care își doresc să aibă unghiile perfect atârnate mereu. Dacă vrei să îți faci unghiile într-un mod ușor și rapid, atunci aparatul GF-3 Alb este alegerea potrivită pentru tine!

Acesta este un aparat de manichiură și pedichiură de 35000 rpm, alb, cu o putere de 65W. Datorită vitezei de rotație ridicată, vei putea elimina rapid și eficient orice impuritate sau pete de pe unghii. De asemenea, aparatul este dotat cu un set de freze electrice ce pot fi schimbate pentru a realiza diferite forme de unghii.

Aparatul de manichiură și pedichiură GF-3 Alb are o formă ergonomică și ușoară, fiind ușor de manevrat și de controlat. De asemenea, designul alb și simplu îl face potrivit pentru atât pentru a fi folosit acasă cât și la salonul de înfrumusețare.

Cu acest aparat de manichiură și pedichiură, nu va mai fi nevoie să vizitezi salonul de înfrumusețare pentru a avea unghiile perfect atârnate. Poți să îți faci singură unghiile în confortul casei tale într-un mod rapid și eficient, economisind timp și bani.

Dacă vrei să îți faci unghiile sau pedichiura rapid și eficient, atunci trebuie să încerci aparatul de manichiură și pedichiură GF-3 Alb!