Лосьон после депиляции Azulene без масло Italwax, 100 мл

Codul produsului: 16453
Soldul stocului: nu avem în stoc
80 lei
4,18 €
4,47 $
29 cumpărat
29 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 242
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Dupa epilarea pielii, este important sa o ingrijim corespunzator, pentru a preveni iritatiile, inflamatiile si senzatiile neplacute. Printre produsele recomandate de catre specialisti se numara si lotiunea Azulene fara ulei de la Italwax.

Aceasta lotiune are o formula speciala, ce contine extract de azulene, recunoscut pentru proprietatile sale calmante si antiinflamatoare. De asemenea, nu contine uleiuri, astfel incat sa nu incarce si sa nu irite zona epilata.

Ambalata intr-un recipient de 100 ml, lotiunea Azulene poate fi aplicata pe pielea curata dupa epilare, prin tamponare usoara cu un disc de bumbac sau cu degetele. Aceasta va calma instant senzatia de disconfort, va hidrata si va proteja pielea.

In plus, lotiunea Azulene poate fi folosita si inainte de epilare, pentru a pregati si a usura procesul. Aplicata cu cateva minute inainte de epilare, ea va relaxa porii si va ajuta la extragerea mai usoara si eficienta a firului de par.

Produsul este conceput pentru a fi folosit acasa, dar poate fi utilizat si in saloanele de infrumusetare profesionale. Datorita formulei sale prietenoase cu pielea si proprietatilor sale benefice, lotiunea Azulene fara ulei este un produs indispensabil pentru o epilare perfecta si o ingrijire impecabila a pielii.