Гель лак Galaxy Star 606, Global Fashion 8 мл

Codul produsului: 2808
Soldul stocului: nu avem în stoc
100 lei
5,26 €
5,59 $
4 cumpărat
4 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 260
Numărul de produse î ntr-o cutie 12
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 606
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Videoclip cu produsul:
Galaxy Star из серии Shine Spectrum

Numele Galaxy Star vorbește de la sine. Desenele sunt la fel de misterioase ca stelele de pe cerul nopții. Galaxy Star este o ojă gel Shine Spectrum cu microparticule sensibile la lumină. Oja este incredibil de strălucitoare și sclipitoare. Culoarea plăcii de unghii se va schimba în funcție de unghiul din care privești, deoarece sclipirile mari în culori contrastante seamănă cu confetti care zboară dintr-o petardă. Datorită dimensiunii mari a particulelor, gelul de lustruit este destul de transparent. Se îmbină frumos și arată luxos pe unghii și desene. Datorită bazei translucide, vă poate evidenția și completa stratul de culoare cu nuanțe și sclipici.
GEL LACQUER
GALAXY STAR
se aplică pe diferite substraturi dense.
TONE:
BENEFICII:
foarte durabil

Acoperirea nu își pierde strălucirea

se aplică uniform

hipoalergenic

De înaltă calitate și sigur pentru unghii și sănătatea organismului

Nu fuge, nu sângerează

Permite aplicarea unui număr minim de straturi pentru a obține o culoare clară și densă.
ml.
8

Nici măcar nu ai putea visa la o asemenea bogăție de culori și străluciri complicate. Este o decorațiune de unghii vibrantă și unică.
O paletă variată care include 6 culori.
06
05
04
03
02
01
2624
2704
2678
2808
2645
2630
CULORI:

Гель лак GALAXY STAR 8 мл Global Fashion - это 6 оттенков для вашего образа, где вы можете экспериментировать с цветами для получения неповторимых дизайнов. В прозрачной основе находится множество ярких мелких блесток, которые играют, переливаются, мерцают и дают неповторимые эффекты. Ярче всего свой эффект они проявляют на черной подложке. Но так же их можно наносить поверх любого оттенка гель-лака для придания шиммерного блеска. Много мелких блёсток. Cовременная профессиональная трехфазная система гель-лакового покрытия, сочетающая в себе лучшие свойства профессиональных лаков для ногтей и моделирующих гелей. Основные достоинства гель-лаков Global Fashion - оптимальное соотношение приемлемой цены и высокого премиум качества;

  • уникальная безопасная формула, разработанная с учетом индивидуальных особенностей ногтей разных типов;
  • идеальный глянцевый блеск;
  • легкость и простота в использовании;
  • полимеризация в УФ, LED или гибридной CCFL лампе;
  • длительное сохранение яркого и насыщенного оттенка;
  • повышенная устойчивость к механическим повреждениям, отсутствие сколов и царапин на протяжении всего времени носки;
  • богатая палитра современных стильных оттенков. Цветовая гамма представлена как спокойными пастельными, натуральными, так и яркими, насыщенными оттенками;
  • разнообразие текстур гель лаков Global Fashion удовлетворит самый изощренный вкус и составит конкуренцию многим известным мировым брендам ногтевой индустрии;
  • легкое и быстрое снятие гель лакового покрытия.
Гель лак Galaxy Star 606 și Global Fashion sunt două produse de top pe piața ojelor semipermanente. Acestea sunt perfecte pentru a-ți extinde unghiile și pentru a avea o manichiură impecabilă timp îndelungat.

Galaxy Star 606 este un gel lac strălucitor, ce atrage privirile datorită nuanțelor sale vibrante și strălucitoare. Este perfect pentru momentele în care vrei să ieși în evidență și să fii remarcată pentru coloarea unică a unghiilor tale. De asemenea, este ideal pentru ocazii speciale, cum ar fi nunți, petreceri sau alte evenimente importante.

Global Fashion, pe de altă parte, este o ojă semipermanentă clasică, cu nuanțe mai subtile și elegante. Este perfectă pentru a fi purtată zi de zi și se potrivește la orice ținută. Datorită texturii sale fine, se aplică ușor și se usucă rapid, astfel încât să nu pierzi timp prețios pentru a-ți face manichiura.

Ambele produse au o durată de viață de până la trei săptămâni și nu se exfoliază sau se ciobesc ușor. De asemenea, sunt ușor de îndepărtat, fără a deteriora unghia naturală.

În concluzie, gelul lac Galaxy Star 606 și oja semipermanentă Global Fashion sunt două produse de top pentru a-ți extinde unghiile și a-ți face o manichiură impecabilă. Fie că îți place să atragi atenția prin culori vibrante sau preferi tonuri mai subtile și elegante, aceste produse se potrivesc oricărui stil și personalitate. Încearcă-le acum și vei fi încântată de rezultatul final!