Recenzii 14
4.57
14 recenzii
5
11
4
2
3
0
2
0
1
1
Fotografiile cumpărătorului
Sortează după:
E
Elena,
A
Anastasia,
E
Elena,
M
Maria,
I
Iana,
A fost o pacoste, ca să fiu sincer. Am stricat câteva sfaturi. Mănâncă, îmi ia mult timp să mă usuc. Am crezut că va fi mai rapid. Am luat trei culori și asta a fost tot.
Global Fashion,
Bună ziua, ne pare rău să aflăm că nu sunteți mulțumit de achiziția dumneavoastră. Sperăm că printre sortimentele noastre veți găsi ceva care să vă convină și să vă mulțumească! Vă dorim numai achiziții reușite și bună dispoziție! Cu sinceritate, echipa Global Fashion.
E
Ecaterina,
T
Tatiana,
E grozav, îl recomand.
Global Fashion,
Bună ziua, vă mulțumim pentru recenzia dvs., suntem foarte bucuroși că sunteți mulțumit de achiziția dvs. Vă recomandăm să încercați NOUL nostru produs - Baza de camuflaj Opal shimmer, articolul 174190161. Ne vom bucura să vă vedem din nou printre clienții noștri! Cu respect, echipa Global Fashion.
E
Elvira,
Nu crapă
Global Fashion,
Ne pare rău să aflăm că nu ați fost mulțumit de achiziția dumneavoastră. Specialiștii noștri testează în mod constant toate produsele noastre și putem spune cu încredere că, dacă sunt utilizate corect și în conformitate cu toate tehnologiile, rezultatul utilizării produselor noastre corespunde proprietăților declarate pentru consumatori. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră! Cu stimă, echipa Global Fashion.
M
Maria,
I
Irina,
I
Iulia,
Super!!! Mi-a plăcut foarte mult!!! Îl recomand, se obțin crăpături fine. Cool
Global Fashion,
Bună ziua! Vă mulțumim că ați ales produsele companiei noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive de la achiziția dvs. Vă mulțumim pentru feedback-ul dvs., ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim achiziții de succes și bună dispoziție! Adăugați marca noastră la favoritele dvs. (faceți clic pe inima sau pe "Like" în colțul din dreapta sus al paginii mărcii) pentru a fi primii care primesc notificări despre noile produse. Cu respect, echipa Global Fashion.
A
Arzu,
L
Ludmila,
i
iuliia,
4.57
14 recenzii
5
11
4
2
3
0
2
0
1
1