Гель-лак Global Fashion Premium 10 мл 156

Codul produsului: 3094
Soldul stocului: nu avem în stoc
65 lei
3,40 €
3,62 $
39 cumpărat
39 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 240
Numărul de produse î ntr-o cutie 8
Numărul raftului de depozitare A11 B14
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 156
Dimensiunile
Lungimea 2.70 cm
Lăţimea 2.70 cm
Înălțimea 7.50 cm
Volum 10.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

este absolut perfect pentru femeia modernă care își apreciază timpul și care dorește să arate mereu elegantă. Își păstrează culoarea bogată și strălucirea până la 3-4 săptămâni, nu se ciobesc și nu își pierd strălucirea. Acestea pot fi aplicate atât pe unghiile naturale, cât și pe cele false.
OJA SEMIPERMANENTĂ
GLOBAL FASHION
PREMIUM 10 ml
Deoarece această oja semipermanentă are un preț rezonabil, meșterii obișnuiesc să o aplice în mai multe straturi subțiri pentru a da o densitate de culoare.
SUBȚINUTURI:
AVANTAJE:
gamă largă de culori

de înaltă calitate

preț accesibil

hipoalergenic

rezistență

densitate mare de acoperire

fiecare flacon are un volum de 10 ml

consistență perfectă

Design realizat cu oja semipermanentă "Premium" de artista Svetlana Kolesnik
morning
midday
night
evening
ml
10
Proprietățile lacului gel:

Saturație ridicată a culorilor și
viscozitatea medie asigură o aplicare lină. Oja semipermanentă nu se întinde și este autonivelantă.

Описание:

Гель-лак Global Fashion Premium - это уникальный гель лак, разработанный по отличной формуле. Гель-лак Premium является плотным, имеет равномерно насыщенный цвет в два слоя покрытия, аккуратное нанесение и без усилий, превосходное качество полимеризации. Данное покрытие не растекается, легко наносится на ногтевую пластину, отлично прокрашивает ее, длительное сохранение яркого и насыщенного оттенка. Гель-лак Global Fashion Premium имеет богатую палитру оттенков, специально разработанную для ярких и стильных ноготков. Покрытие применяется практически со всеми производителями гель-лаков. Полимеризация в УФ, LED или гибридной CCFL лампе.

Объем: 10 мл

Купить гель-лак Global Fashion Premium, можно на нашем сайте.

Гель-лак Global Fashion Premium 10 мл 156: O alegere excelentă pentru manichiură la modă

Industria modei este mereu în mișcare, iar tendințele de manichiură nu fac excepție. Din ce în ce mai multe femei aleg să încerce ojele semipermanente datorită duratei lor și a faptului că se usucă rapid. Global Fashion Premium 10 мл 156 este una dintre opțiunile cele mai populare la nivel mondial.

Acest gel-lac este disponibil într-un recipient de 10 ml și are un ton vibrant de mov. Este perfect pentru a adăuga un aer de eleganță și stil oricărei manichiuri. În plus, produsul este cunoscut pentru formula sa de înaltă calitate și pentru faptul că rezistă pe unghii timp de până la două săptămâni.

Extinderea unghiilor este o altă tendință populară în lumea manichiurii. Din fericire, gelul-lac Global Fashion Premium 10 мл 156 poate fi folosit și pentru această procedură. Astfel, unghiile pot fi prelungite cu ușurință și vor arăta perfect. În plus, produsul are un finish cu luciu uimitor care va face cu siguranță orice manichiură să iasă în evidență.

Ceea ce face ca acest gel-lac să fie atât de special este faptul că este ușor de aplicat și de îndepărtat. Dacă sunteți o femeie ocupată și nu aveți timp să vă faceți manichiura prea des, Global Fashion Premium 10 мл 156 este alegerea ideală pentru dvs. Manichiura nu va fi afectată de activitățile zilnice, precum spălatul vaselor sau curățarea casei.

În concluzie, Global Fashion Premium 10 мл 156 este un produs de calitate superioară, cunoscut pentru rezistența sa, aplicarea ușoară și capacitatea de a face orice manichiură să arate la modă. Această alegere excelentă pentru oje semipermanente și extinderea unghiilor va face din manichiura dvs. o adevărată operă de artă.