Codul produsului: Duză de diamant A-24

.

Duză diamantată A-24

Codul produsului: 6629
Număr articol: NAA-9
Soldul stocului: nu avem în stoc
50 lei
2,63 €
2,83 $
21 cumpărat
21 cumpărat
Descriere

Codul produsului: Duză de diamant A-24

.

Specificaţii
Specificaţii
Număr articol NAA-9
Vizualizări 275
Dimensiunile
Lungimea 1.80
Lăţimea 1.80
Înălțimea 7.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Duză diamantată A-24 este un tip de bituri pentru freza electrica utilizat in industria de infrumusetare si pentru unghii tehnice. Acest tip de bit este special conceput pentru a indeparta rapid si eficient straturile groase ale unghiilor, fara sa provoace disconfort sau durere. 

Duză diamantată A-24 este alcatuita dintr-un varf de diamant natural, care are o duritate ridicata si poate taia si forma orice suprafata cu precizie si rapiditate. Este ideal pentru a indeparta cuticulele, calusurile sau stratul protector de pe unghiile naturale, precum si pentru a nivelarea si finisarea unghiilor tehnice sau a gelului UV.

Aceasta duză diamantată are o forma cilindrica si dispune de o granulatie de 24 de diamante, ceea ce o face ideala pentru a risipi orice resturi sau asperitati de pe suprafata unghiilor. Duză diamantată A-24 este compatibila cu majoritatea frezelor electrice si este foarte usoara de schimbat.

Pentru a utiliza acest tip de duza diamantata, este important sa respectam intotdeauna instructiunile producatorului si sa frecam bitul cu o solutie dezinfectanta inainte si dupa fiecare utilizare. Este esential sa lucram cu delicatete si sa evitam sa fortam prea mult varful diamantat asupra unghiei, pentru a preveni traumatizarea sau ruperea acesteia.

Duză diamantată A-24 poate fi achizitionata din magazine de specialitate sau online, precum si din companiile producatoare a frezelor electrice. Este recomandat sa investim intr-un produs de calitate pentru a obtine cele mai bune rezultate si pentru a proteja sanatatea si siguranta noastra ca si a clientelei.

In concluzie, duză diamantată A-24 este un instrument eficient si practic pentru a realiza manichiuri si pedichiuri profesionale si precise. Cu o intrebuintare adecvata, acest bit poate fi un aliati excelent in orice salon de infrumusetare sau pentru persoanele pasionate de unghiile tehnice si de manichiura.