Estet ES-51 Pensulă de fardare cu butoi ES-51

Codul produsului: 9093
Soldul stocului: nu avem în stoc
41 lei
2,13 €
2,28 $
2 cumpărat
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 114
Dimensiunile
Lungimea 22.00
Lăţimea 4.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Estet ES-51 Pensulă de fardare cu butoi ES-51 este un accesoriu esențial pentru toate pasionatele de machiaj. Această pensulă este special concepută pentru aplicarea fardului de ochi și a nuantelor intunecate pe pleoape.

Pensula are o formă conică, cu vârf plat care ajută la aplicarea precisă a fardului de ochi. Butoiul pensulei ajută la păstrarea culorii fardului, ceea ce face pensula ideală pentru aplicarea culorilor mai întunecate și pentru crearea unui look smokey.

Un alt avantaj al acestei pensule de machiaj este faptul că este realizată din păr natural de calitate superioară, astfel că aceasta este delicată pentru pielea sensibilă din jurul ochilor și nu produce iritații.

Pentru a folosi această pensulă, trebuie să o umezești ușor și să o tamponezi în fardul de ochi. Apoi, aplicați fardul pe pleoape, sub ochi sau în colțurile ochilor.

În concluzie, Estet ES-51 Pensulă de fardare cu butoi ES-51 este o investiție excelentă pentru pasionatele de machiaj și poate face toate diferența în realizarea unui look perfect. Achiziționați această pensulă astăzi și vă veți bucura de un aspect impecabil la fiecare machiaj!