Organizator de cosmetice de culoare albastră guipure

Codul produsului: 9814
Soldul stocului: nu avem în stoc
65 lei
3,38 €
3,61 $
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 182
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Organizatorul de cosmetice de culoare albastră guipure este un accesoriu practic, dar și estetic pentru toate doamnele și domnișoarele care își doresc să aibă o ordine în setul lor de produse de frumusețe.

Acest organizator este realizat dintr-un material de calitate, cu un design elegant. Culoarea lui este un albastru deschis, iar pe partea din față are un detaliu de guipure alb, care oferă un plus de farmec și feminitate.

Pe interior, acest organizator are trei compartimente deschise și o cuvă în care puteți depozita cu ușurință creme, lotiuni, parfumuri și alte produse de îngrijire a pielii sau de machiaj.

Cu ajutorul acestui organizator, veți putea să economisiți timp și să vă păstrați produsele de frumusețe într-un loc sigur și organizat. De asemenea, acest accesoriu de cosmetice poate fi luat cu dvs. oriunde mergeți, datorită dimensiunilor sale compacte.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui mod încântător de a organiza produsele dumneavoastră de frumusețe, atunci investiția într-un organizator de cosmetice de culoare albastră guipure va fi cu siguranță una inspirată. Acest accesoriu este nu numai practic, ci și frumos.