Reparatia tehnicii

{ $article->title }}

Toata tehnica oferita de compania Global Fashion este cu garantie. Serviciul de garantie presupune eliminarea defectiunilor produsului cauzate din vina producatorului, cu conditia respectarii regulilor de functionare stabilite de producator. Tehnica care nu poate fi reparata, este inlocuita cu una noua. In cazul unui defect datorat functionarii incorecte a tehnicii, achitarea privind reparatia produsului este suportata de catrea cumparator.

 

Reparatia de garantie nu se efectueaza in urmatoarele cazuri:

- daca produsul nu a fost utilizat in scopul prevazut, specificat in instructiuni;

- daca a fost deschiderea desinestatatoare si incercarea de a repara produsul de catre cumparator, si nu in centrul autorizat de servicii;

- daca defectiunea a aparut din cauza functionarii incorecte, transportarii sau depozitarii necorespunzatoare, murdariei dificile, atit in ​​exteriorul, cit si in interiorul produsului;

- daca produsul are o deteriorare mecanica vizibila;

- daca defectiunea a aparut din cauza inconsecventei parametrilor retelei electrice cu tensiunea necesara;

- in cazul defectiunilor aparuta in urma supraincarcarii.

 

Pentru repararea tehnicii defectate, este nevoie ca aceasta sa fie prezentata la unul dintre magazinele Global Fashion dislocate pe adresa:

- Centru, str. Mitropolitul Varlaam, 63.

- Ciocana, bd. Mircea cel Batrin, 6.

Livrarea tehnicii din alte orase, la repararea serviciului de garantie, se efectueaza prin posta din contul cumparatorului.


* Servicilu de garantie se efectuaiaza pe baza talonului de garantie, cecului sau facturii, emise la momentul procurarii produsui si sigilate cu stampila companiei.

* Daca termenul de garantie a expirat sau garantia nu se aplica la defectare, costul reparatiei va fi efectuat de catre cumparator.

* Termenul de garantie variaza independenta de tipul tehnicii si producatorului concret. Termenul de garantie pentru tehnica companiei Global Fashion este de 3 luni, iar pentru alta tehnica, termenul garantie de la producator este de 1 luna.

* Compania Global Fashion, Va garanteaza, ca tehnica va fi reparata in termenul nu mai mult de 14 zile, cu exceptia cazurilor cind reparatia s-a intirziat din alte motive, care nu depind de centrul autorizat de servicii.

* Diagnosticarea produselor prevede o taxa separata. In cazul cind mesterul nu a reparat produsul, insa a determinat cauza defectului, se achita o taxa suplimentara in marime de 50 lei.

* De asemenea, compania Global Fashion accepta reparatia si altei tehnici, care nu a fost procurata in magazinele noastra, din contul cumparatorului.  

*Pentru evitarea situatiilor neplacute, in momentul achizitionarii oricarui produs, cere-ti de la vinzator, verificarea functionalitatii si setul complet a produsului, in prezenta Dvs.

Data: 02.10.2020 08:33 Vizualizări: 1066