Cum creez un cont de utilizator

{ $article->title }}

Ati decis sa va inregistrati pe web site-ul nostru? Cu siguranta este o decizia corecta! Desigur, inregistrarea pe web site nu este necesara pentru a accesa informatiile despre site si pentru a utiliza serviciile principale. Insa, cu toate acestea, prin intermediul inregistrarii aveti posibilitatea de a avea parte de o multime de oportunitati care va vor ajuta mai usor in efetuarea comenzii si veti fi la curent cu toate noutatile. Si anume:

- Contul personal pe web site, unde intotdeauna o sa vedeti lista comenzilor efectuate si redactarea datelor personale pe pagina.

- Aveti posibilitatea de a adauga produsele preferate in sectiunea «Favorite» si acest lucru va va ajuta sa gasiti produsul mai repede si sa nu rasfoiti din nou catalogul web site-ului, ceea ce va dura mult timp.

- Nu va fi nevoie sa reintroduceti informatiile de contact, numerele de telefon, adresa de livrare, web site-ul va va recunoaste automat.

- O sa primiti toate noutatile prin posta electronica (e-mail) despre lansarea de noi produse in magazinul online.

- Posibilitatea de a fi primul, la curent cu toate promotiil, stirile, reducerile.

- Dupa citiva ani de cumparaturi, veti putea obtine statutul VIP cu reduceri si privilegii maxime.


Instructiunea pas cu pas

1. In partea dreapta de sus a paginii, faceti clic pe «Contul personal». Din versiunea mobila, in stinga, faceti clic  «Meniu», apoi pe «Cont personal»
2. Apoi selectati «Inregistrare»


3. Completati datele de contact si faceti clic pe «Inregistrati-va»
4. Gata! Acum puteti efectua comenzi!

Data: 02.10.2020 14:33 Vizualizări: 1264