Manichiura care ți se potriveste

{ $article->title }}

In ultimul timp, domnisoarele din ce in ce mai des au inceput sa acorde o atentie deosebita unghiutelor sale. Acest lucru nu este surprinzator, deoarece acum exista atit de multe produse, pentru crearea manichiurei de invidiat, si uneori nici nu reusesti sa fii intr-un pas cu toate produsele noi. Este cunoscut faptul, ca exista diferite tipuri de manichiura. Ce manichiura vi se potriveste, cu siguranta este un lucru individula. Daca aveti pielea si cuticule sanatoase, moderat hidratate, nu va trebui sa va faceti griji in alegere. Insa daca cuticula este problematica, important este ca sa alegeti manichiura potrivita, pentru ca sa nu daunati pielii. Cum sa alegi manichiura potrivita? Cititi mai jos! Pentru inceput, sa clarificam ce tipuri de manichiura sunt.

Deci exista:

Manichiura hardware - in procesul acestei manichiure, pielea de pe rolele laterale si cuticulele sunt prelucrate (slefuite) cu un aparat special. Cu ajutorul aparatului, se poate prelucra atit pielea din jurul unghiei, cit si unghia, dindu-i acesteia orice forma dorita. Pentru mai multe informatii despre manichiura hardware, cititi articolul nostru «Manichiura hardware - super tehnologie!» 

Manichiura clasica este predispusa pentru ingrijirea miinilor, unde cuticula este complet indepartata cu ajutorul foarfecelor si se curata «pterygium»  sub cuticula. Inmuierea se realizeaza prin inmuiere in apa sau folosind un «remover»  (solutie pentru inmuierea «pterygium» ) sau lotiune.

Manichiura combinata folosind mai multe tehnici, se face prelucrarea al placii de unghii, precum si a zonelor din apropiere. Toate manipularile sunt efectuate folosind diferite dispozitive de procesare mecanica, precum si un aparat special - frezer pentru manichiura. (Informatii utile despre frezer pentru manichiura, cititi in articolul nostru)

Acum, sa vedem, totusi ce manichiura este potrivita pentru Dvs.


Cuticula uscata?  Atunci manichiura hardware

Cuticula foarte uscata, protejeaza mai putin zona din jurul unghiei, iar bavurile apar mai des pe ea. Aceasta ofera unghiilor un aspect neglijent si neingrijit. In acest caz manichiura clasica nu se potriveste. Foarfecele sau clestele pot deteriora pielea subtiata si aceasta va singera. Manichiura hardware este cea mai potrivita alegere pentru persoanele cu cuticule uscate. Pterigionul poate fi curatat cu o freza potrivita, fara a afecta cuticula sensibila. Acest lucru este fara durere sau vatamare a cuticulelor sensibile. Pe parcurs, cuticulele uscate trebuie tratate cu ulei special. Foarte bune sunt produsele organice pe baza de uleiuri si jojoba.


Cuticula deteriorata? Atunci manichiura clasica

Daca cuticula este deteriorata, manichiura hardware cu siguranta nu se potriveste, cuticula ranita poate fi deteriorata si mai mult daca se foloseste frezerul pentru manichiura. Escte cunoscut faptul, ca in manichiura hardware, intrumentul principal este frezerul. Cuticula deteriorata, necesita o atentie deosebita si trebuie sa fie prelucrata, folosind o manichiura clasica - cu foarfece si clesti.

Nota: Pentru a vindica cuticula problematica, aceasta regulat trebuie hidratata cu uleiuri naturale.


Cuticula subtire, aspra sau umeda? Atunci manichiura combinata

Cuticula subtire. Cuticula subtire poate creste pe placa unghiei si se poate crapa in timp. Aceasta creeaza riscul de a avea inflamatie sau infectie din cauza microtraumatismului. Pentru cuticulele «tiritoare», este nevoie de ingrijire speciala. Cuticula crescuta se ridicata cu ajutorul frezei, pterigionul este curatat si crestele laterale sunt slefuite. Cuticula cu atentie trebuie taiata cu foarfece, de-a lungul liniei de crestere, astfel incit sa creasca corect in viitor.

Cuticula aspra. Prelucrarea cuticulelor aspre nu este o sarcina usoara. Prin urmare, mesterii deseori combina diferite metode. Pentru inceput, cuticula trebuie usor uscata pentru a usura indepartarea acesteia. Pentru a indeparta cuticula aspra, se folosesc instrumente speciale - remover. Removerul se aplica de la citeva secunde pina la cinci minute. Acesta va subtia pielea keratinizata, iar cele mai aspre zone se pot taia. Restul cuticulei este impins inapoi cu un betisor sau impingator portocaliu.

Nota: Pentru a inmuia cuticulele aspre, regulat trebuie folosit uleiul din piersic.

Cuticula umeda. Este foarte elastica, aceasta trebuie indepartata cu precautie. Cuticulele umede se pot rupe daca nu sunt prelucrate corect! Inainte de a indeparta astfel de cuticula, aceasta trebuie uscata. Acesta faciliteaza indepartarea pielii moarte. Dupa aceea, cuticula trebuie impinsa inapoi cu un impingator, iar pterigionul este curatat cu freza. Curatarea cu freza trebuie facuta in asa fel incit sa ridice cuticula umeda. Va fi mult mai convenabil taierea acesteia cu foarfece pentru manichiura. La sfirsitul prelucrarii, cuticula si crestele laterale sunt slefuite cu frezerul pentru manichiura cu duza moale de corindon.

Luati aminte, pentru a crea o manichiura frumoasa, intodeauna utilizati numai materiale si instrumente profesionale! Care le puteti procura, in magazinul nostru online Global Fashion!


Cititi si alte articole:

1.Ce forma de unghii va fi in voga in 2021?

2.Manichiura cu gel - lac . Nuante in trend 2021-2022

Alte articole interesante cititi aici

Data: 13.11.2020 14:16 Vizualizări: 1056