«Black Friday» in Global Fashion! Cea mai grandioasa reducere a anului!

«Black Friday» in Global Fashion! Cea mai grandioasa reducere a anului!
În sfîrșit! A sosit săptămîna celor mai așteptate reduceri a anului «BLACK FRIDAY»! Suntem siguri, că ați așteptat această «zi de vineri» cu aceeași nerăbdare ca și noi. Deși ea este «neagră», promite că va fi grandioasă. Am decis să nu ne limităm la o zi și să prelungim reducerile pentru o săptămînă!

Deci, «BLACK FRIDAY» durează tocmai 7 ZILE - în perioada 23-29 noiembrie 2020!
Compania GLOBAL FASHION a pregătit pentru Dvs. nu pursimplu reduceri, ci MEGA REDUCERI DE LA - 20% PÎNĂ LA - 55%!

Acum aveți oportunitatea de a cumpăra produsele dorite la «prețuri exclusive» și în același timp rămîneți cu portofelul plin.
Daca cumpărați produsul direct din magazin, aveți o REDUCERE GARANTATĂ de 20%, iar pentru cei care au aplicație, se adaugă 10%  la REDUCEREA de 20%.
La comanda online, REDUCERE 30% la toate produsele! Sunt produse pentru care reducerea ajunge - 55% !!!

*Și cel mai important, reducerile sunt absolut pentru toate produsele, chiar și pentru cele care sunt deja cu reducere. Super! Nu-i așa?!
**Atrageți atenția, că prețurile de pe site nu se vor schimba, dar la asamblarea comenzii, vom recalcula suma ținînd cont de REDUCERE!

Seturi interesante pentru alungirea unghiilor, aparate profesionale pentru manichiură, lămpi pentru unghii și multe altele acum le puteți cumpăra la «cele mai bune prețuri»! 

Grăbiți-vă!!!! Numărul de produse este limitat!!!
Data: 16.11.2020 19:13 Vizualizări: 3618