Manichiura SPA. Ingrijirea miinilor si a unghiilor

{ $article->title }}

A ingriji de frumusetea miinilor si a unghiilor este una dintre sarcini pentru ingrijirea corpului a fiecarei domnisoare. Dar, pe linga o manichiura decorativa, o importanta deosebita ii revine pielii miinilor. Indeosebi toamna si iarna, miinile au nevoie de o ingrijire intensiva. Astazi, exista diverse proceduri pentru ingrijirea unghiilor si a pielii miinilor. Una dintre acestea este manichiura combinata, care include in sine ingrijirea atit a unghiilor, cit si a pielii miinilor. Una dintre tipurile manichiurei combinate este manichiura SPA. Este considerata cel mai placut tip de manichiura, deoarece combina estetica si reabilitarea si, de asemenea, garanteaza placerea procedurii in sine.


CE ESTE MANICHIURA SPA?

Manichiura SPA – este un set de actiuni care vizeaza imbunatatirea pielii, intarirea placii unghiei si accelerarea circulatiei singelui. Este o procedura care combina diverse metode de ingrijire a unghiilor: de la manichiura obisnuita la aromoterapie si terapie cu parafina. Ingrijirea spa include hidratarea profunda a pielii miinilor, exfolierea celulelor moarte ale pielii epidermei, ingrijirea cuticulei, refacerea elasticitatii pielii, netezimea si rezistenta unghiilor. Dupa o astfel de manichiura, pielea miinilor ramine moale si frageda pentru o perioada lunga de timp, unghiile problematice inceteaza exfolierea, incep sa creasca mai repede si se reinnoeste cuticula.

INTERESANT! SPA — este o abreviere latina care inseamna «Sanatatea prin apa».


CARACTERISTICILE MANICHIUREI SPA

- Durata lunga  in comparatie cu alte tipuri ale acesteia - dureaza aproximativ doua ore.

- Spre deosebire de manichiura obisnuita, manichiura spa este directionata nu numai unghiilor, ci si miinilor.

- Masajul este una dintre etapele manichiurii spa, accelereaza circulatia singelui. Fluxul bun de singe, accelereaza regenerarea placii unghiei.

- Componentele naturale ale produselor au un efect relaxant asupra clientului si, de asemenea, satureaza pielea cu vitamine. Vitamina E si untul de karité se gasesc adesea in compozitia produselor pentru manichiura SPA, care datorita inmuierii sale preliminare, patrund liber in straturile profunde ale pielii.

- Manichiura SPA actioneaza ca o procedura preventiva pentru prevenirea bolilor fungice.

- In timpul procedurii, pot fi utilizate toate procedurile de imbunatatire a sanatatii care se afla in arsenalul naturii: saruri marine, noroi, alge, infuzii de plante, uleiuri aromatice si multe altele.

ATI STIUT CA? Pentru prima data SPA a aparut in Belgia, intr-unul dintre orasele mici in care erau izvoarele vindecatoare.ETAPE SI TEHNICA EFECTUARII  A MANICHIUREI SPA 

Etapele: 

1. Purificare.

2. Hidratare.

3. Nutritie.

4. Protectie.

Tehnica efectuarii manichiurei SPA:

1. Pregatirea. Indepartarea invelisului vechi, daca este prezent (utilizati solutie fara acetona, pentru a nu agrava starea unghiilor).

2. Prelucrarea miinilor. Miinile sunt prelucrate cu antiseptic.

3. Lucrul cu placa unghiilor. Redarea formei unghiilor cu o pila speciala pentru unghii si prelucrarea cuticulei cu emolient.

4. Terapia cu parafina. Se pregateste o baie speciala de parafina cosmetica, care se incalzeste la temperatura de aproximativ 55 de grade, la cererea clientului, se adauga uleiuri esentiale. De asemenea, pentru o hidratare suplimentara, se pot utiliza complexe de vitamine. (tot ce aveti nevoie pentru terapia cu parafina gasiti n magazinul online Global Fashion).

5. Manichiura. Indepartarea cuticulei cu un impingator special.

6. Peeling profund. Nu este o procedura obligatorie, se efectueaza numai daca este necesara, daca pielea miinilor nu este suficient de curatata, se aplica peeling cu acizi de fructe si se maseaza timp de 2-3 minute.

7. Masaj. Se efectueaza cu ajutorul uleiului aromatic de masaj, pentru a conferi pielii netezime si elasticitate, in timp ce preparatele pentru manichiura SPA au un efect protector.

ESTE INTERESANT: Pe site-l nostru sunt articole «Terapia cu parafina. Ai un corp frumos si sanatos»«Cum sa intaresti unghiile? Simple si eficiente sfaturi», deasemenea va fi utila.


REZULTATUL MANICHIUREI SPA

Rezultatul manichiurei SPA:

- Piele matasoasa.

- Finete.

- Umplerea celulelor pielii cu vitamine si minerale.

- Intinerire.

- Nutritia pielii.

- Inmuiere.

- Odihna pentru corp.

Cumparati o selectie de inaltă calitate de instrumente si produse pentru manichiura in magazinul profesional online Global Fashion.

Mereu aveti grija de minutile Dvs!!


Deasemenea recomandam sa cititi:

1.Manichiura care ti se potriveste

2.Manichiura hardware - super tehnologie!

3.Forme pentru alungirea unghiilor. Tot ce trebuie sa stii despre ele.

Alte articole

Data: 29.12.2020 15:29 Vizualizări: 610