Unghiile si gel lacul: este necesara pauza de la gel lac?

{ $article->title }}
Traim in perioada, cind unghiile sunt foarte strins legate de gel lac. Astazi fiecare a doua domnisoara isi rasfata unghiile cu o manichiura frumoasa. Manichiura frumoasa, in primul rind este o acoperire artificiala de inalta calitate. Astazi, acoperirea cu gel lac este foarte populara in sfera nail. Cel mai mare avantaj al acesteia este perioada de purtare indelungata, doua-trei saptamini, sau chiar o luna. Pentru domnisoare, aceasta este un miracol, ai facut o manichiura si nu trebuie sa iti faci griji pentru urmatoarele trei saptamini. Insa majoritatea domnisoarelor isi pun intrebarea, oare trebuie sa faci o pauza de la gel lac. La aceasta intrebare o sa incercam sa dam raspuns in acest articol. Stim, ca va este interesant, de altfel nici nu avea sa cititi articolul. Haide-ti sa ne clarificam.ESTE DAUNATOR GEL LACUL PENTRU UNGHII?

Pentru a intelege daca este necesara pauza de la gel lac, mai intii de toate sa vedem daca acesta este daunator pentru unghii.
Gel lac — usurinta in aplicare, stralucire uimitoare, paleta bogata de nuante, lipsa mirosului neplacut, durata lunga de purtare, rezistenta la deteriorare. Fiti de acord, pentru domnisoare aceasta este varianata excelenta pentru o manichiura. Dar, cu toate acestea, formula chimica a gel lacului contine substante care asigura o penetrare profunda si aderenta la unghia naturala. Insa daca este urmata tehnologia de aplicare si indepartare al acoperirei, atunci este garantata protectia unghiei naturale impotriva deteriorarii. Mesterii si clientii trebuie sa fie la curent cu faptul, ca gel lacul poate fi utilizat conform termenului de valabilitate indicat de producator.

IMPORTANT: Intotdeauna apelati numai la mestri de incredere, utilizati numai gel lacuri de inalta calitate, nu folositi gel lacul mai mult de termenul de valabilitate indicat de producator. 

O varietate imensa de gel lacuri de inalta calitate puteti gasi in magazinul Global Fashion. In magazin ---> 
____________________________________________________________________
Articole la tema: 
____________________________________________________________________ESTE NECESAR CA UNGHIILE SA FACA PAUZA DE LA GEL LAC? 

Cu privire la aceasta intrebare exista mai multe opinii. Dar, pentru a nu cadea in capcana informatiilor incorecte, vom incerca sa explicam subiectul dat. 
Purtarea acoperirei cu gel lac poate fi fara intrerupere. Unghiile nu pot respira, deoarece sunt o parte keratinizata a pielii. Nutritia, cresterea si formarea acestora are loc in matrice - zona de sub cuticula, care se recomanda sa fie imbogatita cu substante nutritive, prin masarea cu ulei pentru cuticule imediat dupa procedura de manichiura. De fapt, principalele probleme apar nu din cauza manichiurii cu gel lac, insa din cauza ingrijirii incorecte a unghiilor, acestea au nevoie de ingrijire nu mai putin decit miinile. Este important ca pentru ingrijirea unghiilor sa fie folosite creme hidratante pentru unghii, care contin uleiuri naturale: migdale, jojoba si altele.  Uleiul de migdale protejeaza unghiile de pierderea umezelii - principala cauza a deteriorarii unghiilor. Iar uleiul de jojoba patrunde profund si hraneste direct radacina unghiei (matrice), de care depinde starea unghiei.

IMPORTANT: Nici de la oja, nici de la gel lac, nici de la o alta acoperire atificiala unghiile nu au nevoie de odihna, cu conditia ca acoperirea artificiala si indepartarea acesteia este efectuata corect, cu respectarea tehnologiei si fara afectarea placii de unghii. 

Apropo, gel lacul protejeaza unghiile de influentele externe. Cu o astfel deacoperire trainica, unghiile cresc mai lungi cu usurinta, chiar daca acest lucru a fost anterior o problema.  Si daca totusi, dupa indepartarea gel lacului, unghiile par a fi mai slabe si mai subtiri, atunci problema nu este in gel lac, dar in tehnica incorecta de indepartare, in cazul cind acoperirea este decojita cu unghii sau cu dintii. 

Intodeauna alegeti produse de inalta calitate pentru crearea  manichiurei si atunci unghiile nu vor avea de suferit. 

De ce magazinul Global Fashion? Pentru ca iubim calitatea inalta! Vizitati magazinul nostru, suntem siguri ca veti gasi ceea ce cautati. In magazinul Global Fashion---> 


Mai multe articole interesante:
Data: 19.07.2021 13:49 Vizualizări: 1221