Manichiura de zi cu zi: simplitate si originalitate

{ $article->title }}
Fiecare domnisoara intodeauna tinde la o manichiura frumoasa. In timpul actual, exista nenumarate idei de design pentru manichiura. Una dintre manichiurile solicitate este manichiura de zi cu zi.  Aceasta manichiura are propria sa simplitate, dar in acelasi timp arata original. In acest articol, vom explica ce este manichiura de zi cu zi si ce idei de design sunt.MANICHIURA DE ZI CU ZI: CARACTERISTICI

Manichiura de zi cu zi este solutia universala care se combina cu orice tinuta, de la cea clasica pina la look-ul de seara. Manichiura de zi cu zi, din punct de vedere estetic, trebuie sa fie simpla si placuta.  Manichiura de zi cu zi nu inseamna doar nuante nud monocromatice, se poate de improvizat, principalul lucru este, ca minimalismul este atributul principal al acestei manichiuri.NUANTA

Principalele nuante ale manichiurii de zi cu zi sunt tonurile neutre: bej, piersic, diferite nuante de roz, alb, negru, gri. Aceste nuante pot fi combinate cu orice dress-cod, nu sunt izbitoare, si in acelasi timp sunt atractive.

Manichiura roz pal


Manichiura piersica


Manichiura gri


Maniciura alba


Gel lacuri cu nuante similare va prezinta brendul Global Fashion Professional
 


Toata nuantele a gel lacului BLACK ELITE

Aceste nuante pot fi, de asemenea, combinate intre ele, dar nu mai mult de doua sau trei nuante. De asemenea, manichiura poate fi completata cu desene simple. Dar, in acest caz, trebuie luate in calcul urmatoarele reguliuitați de reguli: desenele nu trebuie sa fie aprinse si sa nu fie multe. Cu alte cuvinte, alegerea trebuie sa fie  cit mai laconica si  simpla.

Manichiura cu nuante pastelate

ELEMENTE PENTRU DECOR

Strasuri, pietre stralucitoare si alte elemente - NU! Toate acestea vor fi de prisos, in caz contrar manichiura de zi cu zi se va transforma intr-o manichiura de petrecere. Limitarea trebuie sa fie la simplicitate. Incerca-ti sa decorati unghiile in asa mod, ca sa se potriveasca treburilor Dvs. zilnice.

Manichiura fina
IDEI INTERESANTE PENTRU MANICHIURA DE ZI CU ZI

Manichiura  franceza

Exista probabilitatea, ca aceasta manichiura niciodata nu isi va pierde popularitatea. Adevarul este ca, manichiura franceza deja de citiva ani este foarte solicitata. Manichiura franceza se va potrivi pentru studii sau birou. Chiar daca nu faceti parte din aceasta categorie, aceasta se va potrivi la orice look, important sa nu fie prezente culori aprinse. Daca sa vorbim despre varianta de zi cu zi, atunci manichiura franceza clasica este perfecta, sau variante cu nuante neutre.

Manichiura franceza
Ombre

Destul de interesant design pentru manichiura. Principala caracteristica este trecerea lina de la o culoare la alta.  Arata foarte elegant, unic si delicat.

Manichiura ombre


Manichiura ombreGel lacuri cu nuante similare va prezinta brendul Global Fashion ProfessionalToata nuantele a gel lacului BLACK ELITEDESENE NESEMNIFICATIVE

Manichiura de zi cu zi nu este neaparat ca unghiile sa aiba un singur ton neutru. Pot fi adaugate desene simple care nu vor fi vizibile si nu vor provoca o reactie negativa. Important sa nu fie exagerat, sa fie respectata concizia, acuratetea si refuzarea culorilor aprinse. Desenele simple pot fi: papadia, romanita, diverse linii, petale albe, inimioare etc.

Manichiura roz pal cu linii


Manichiura gri


Manichiura cu romanita
MIX DE IDEI PENTRU MANICHIURA DE ZI CU ZI

Manichiura naturala cu linii


Manichira roz cu pisica


Manichiura fina

Manichiura ombreManichiura franceza cu inimioare


Magazinul Global Fashion va prezinta o gama variata de gel lacuri. In magazin --->

Speram, ca informatia noastra a fost utila. Aveti grija de unghiutile Dvs., lasati-le sa fie mereu frumoase.


Alte articole:

- Manichiura french. Simbolul feminitatii
- Manichiura de mireasa: reguli si designul unghiilor
- Top 10 sfaturi, despre cum sa prelungesti viata manichiurii
- Cum sa intaresti unghiile? Simple si eficiente sfaturi
- 6 sfaturi pentru ingrijirea unghiilor
- Gel - lac. Cel mai interesant despre el
- Gel lacul: sa cunoastem miturile
- 5 - obiceiuri care deformeaza unghiile. Cum sa le depasesti? 
Data: 12.11.2021 11:23 Vizualizări: 429