Cele mai bune modele de unghii glitter ombre

Ne place tot ce străluceste, dar putem admite că, uneori, sclipiciul poate fi puțin copleșitor. Acesta este același gând din spatele uneia dintre cele mai recente tendințe în materie de unghii care a luat cu asalt rețelele de socializare: unghiile ombre cu sclipici. Spre deosebire de unghiile cu sclipici complet, unghiile cu sclipici ombre prezintă o estompare a sclipiciului - fie de la vârf în sus, fie de la cuticule în jos.

Pentru că știm că nu suntem singurele care se dau în vânt după sclipici, am adunat câteva modele de unghii ombre cu sclipici pentru inspirație. De la nuanțe neutre de șampanie la nuanțe îndrăznețe de argintiu și colorate, în continuare, vei descoperi ideile noastre preferate de unghii cu sclipici ombre, prin amabilitatea unora dintre cei mai creativi artiști de unghii de pe Instagram.



1. OMBRE SUBTIL

Pentru cele dintre voi care iubesc ideea unei manichiuri cu sclipici pentru adulți, dar care doresc totuși să rămână neutre, acest luciu subtil va fi cea mai bună alegere.



2. SCLIPICI ARGINTIU


Iată o altă opțiune neutră pentru a-ți cufunda vârfurile în tendința unghiilor ombre cu sclipici. Începeți cu o bază nude și completați-o cu sclipici argintiu.



3. OMBRE CU STELE

Ești gata să dai un impuls, păstrând totuși un aspect neutru? Această idee de unghii cu sclipici ombre prezintă o bază nude translucidă acoperită cu sclipici de culoarea șampaniei și confetti de stele holografice. Deși pare mai profundă, este totuși ușor de recreat - cea mai dificilă parte este să lipești stelele (și asta presupune să le lipești peste ojă semiumedă și să le completezi cu un top coat).



4. AUR ROZ CU SCLIPICI

Această idee de nail art cu sclipici ombre prezintă vârfuri de jeleu transparent acoperite cu sclipici rose gold și stele albe pictate delicat pentru a le face să pară deosebit de strălucitoare.



5. OMBRE INVERSAT


Speri la un ombre cu sclipici franțuzesc și mai mult de o senzație de sclipici peste tot? Vei putea obține așa ceva prin inversarea fadei de sclipici pe fiecare unghie.



6. OMBRE RECE

În sfârșit, o opțiune non-neutră. Aceste unghii ombre cu sclipici cu vârf albastru sunt un must al iernii.



7. VIRFURI DE CULOARE LILIACIE


Aceste unghii holografice roz și lilaciu ne amintesc de un unicorn magic - în cel mai bun mod posibil.


8. OMBRE HOLOGRAFIC

Dacă preferați să lăsați sclipiciul să vorbească singur, nu ezitați să vă acoperiți unghia cu un strat de bază transparent sau cu ojă transparentă foarte puțin colorată înainte de a picta sclipiciul ales de dvs. Ne place cum arată acesta curcubeu în anumite lumini.



9. OMBRE NEGRU CU AURIU

Dacă unghiile tale sunt acoperite de sclipici, nu înseamnă că nu poți face o manichiură frumoasa. Aici puteți vedea cum o singură unghie, complet acoperită cu același sclipici ca și restul unghiilor, ajută la crearea unei legături între toate.



10. UNGHII OMBRE CU GLITTER ÎN FORMĂ DE BEDAZZLED

În aceeași notă, sclipiciul nu trebuie să fie singurul adaos strălucitor la manichiura ta. Aici, o utilizatoare de pe Instagram arată cum un pic de strălucire suplimentară merge foarte bine.



11. OMBRE CU ACRIL


În timp ce domnisoarele cu unghii scurte pot realiza decolorații în miniatură, cele cu unghii mai lungi pot pune cu adevărat în valoare un decolorare ombre cu sclipici. Cazul de față? Aceste acrilice ultra-lungi, cu vârfuri pătrate. Bineînțeles, vei avea nevoie de ajutorul unei manichiuriste pentru a da viață acestor uimitori cu nuanțe neutre.



12. CONFETTI OMBRE

Foarte probabil unghiile noastre preferate cu sclipici ombre, acestea merg dincolo de sclipiciul ultrafin și aduc confetti colorate în amestec. Aceste frumuseți strălucitoare ne transmit vibrații majore din anii '90.



13. UNGHII OMBRE CU GLITTER

Unghiile cu sclipici ombre nu trebuie să fie super subtile în estomparea lor. În schimb, poți opta pentru un vârf glitterat cu doar câteva scântei rătăcite pentru a completa aspectul.



14. FRENCH OMBRE

Aceste unghii de formă ovală sunt una dintre cele mai elevate abordări ale ombre-ului cu sclipici. Cu doar o singură unghie statement pe mână, face ca sclipiciul să iasă cu adevărat în evidență.



15. UNGHII OMBRE CU GLITTER AURIU



16. UNGHII METALICE CU OMBRE GLITTER

Unghiile ombre cu sclipici fac o adevărată declarație. Atât de mult încât s-ar putea să ai nevoie doar de o singură unghie semidecolorată și de o unghie statement pentru a întoarce capete.



17. OMBRE CU VÂRFURI DE GHEAȚĂ


Bineînțeles, unghiile glitter ombre trebuie să aibă câteva stelute strălucitoare. Sclipiciul argintiu și stelute mari, poziționate manual, fac ca această manichiură să arate ca un fulg de zăpadă sclipitor.



18. OMBRE CU GLITTER

De asemenea, cunoastem că toate sclipiciurile sunt un joc cinstit - inclusiv sclipici mai gros, care s-ar putea să nu creeze o estompare la fel de subtilă, dar cu siguranță vor obține aceeași alură atrăgătoare.



19. UNGHII OMBRE CU SCLIPICI AURIU

Cu sclipiciul gros în minte, a trebuit să vă arătăm aceste frumuseți aurii. Sunt atât de însorite și calde - ca să nu mai vorbim de faptul că sunt super ușor de recreat. Începeți cu un strat de bază transparent și continuați cu oja cu sclipici auriu gros la alegere, pictând doar până la jumătatea unghiei. Datorită naturii transparente a lacurilor cu sclipici, acesta va crea în mod natural un pic de estompare dispersată. Nu uitați de stratul superior!



20. UNGHII LUNGI NUDE OMBRE CU SCLIPICI NUDE

Doar pentru că îți dorești o bază neutră nu înseamnă că trebuie să alegi un glitter banal. Aici, poți vedea cum sclipiciul holografic în nuanță de aur roz va adăuga un plus de alură unghiilor tale ombre.



21. OMBRE CU SCLIPICI VIOLET

Oja nude este înălțată cu un sclipici violet ombre chunky. Designul este înălțat de sclipiri pictate manual foarte amuzante.










Data: 25.02.2022 11:40 Vizualizări: 153