Нарощування вій

{ $article->title }}

Genele luxoase precum Penelope Cruz pot fi ușor extinse.

Cine nu ar trebui să construiască:

Abține-te de la extensiile de geană este pentru cei care sunt alergici la lipici (de obicei se face pe bază de rășină). Deși cosmetologii susțin că baza de lipici este absolut inofensivă pentru ochi, puteți să vă testați o reacție, cerând stăpânului să lipească două sau trei cilii pentru dvs. și să vă plimbați cu ei o zi. Dacă pleoapele rezistă la procedură fără durere, puteți merge în siguranță la salon. Este extrem de nedorit să faceți extensia pentru cei care au adesea conjunctivită. Genele slabe nu sunt capabile să reziste la severitatea fibrelor false. După 3-4 zile, vor începe să se târască în buchețe. Și există riscul de a rămâne cu ochii chel. Pentru proprietarii de piele grasă pe pleoape, genele false nu vor dura, de asemenea, mult timp.


Cum se derulează procesul de construire:

Genele pot fi crescute „buchet” sau unul câteodată

Genele false pot fi purtate în medie 2-3 luni. Cu condiția ca la fiecare 2-3 săptămâni să efectuați o corecție. În prezent, există două tipuri de extensii - tradiționale (în buchete) și folosind tehnologia japoneză (aceasta este atunci când maestrul lipeste un cilium pentru tine). Al doilea tip de extensie este mai practic - genele „extraterestre” durează până la 3,5 luni.

Materialele de construcție sunt utilizate atât artificiale, cât și naturale (de exemplu, din nurcă sau păr de mătase). Este mai bine să vă abțineți de la materialele artificiale - pot conține fibre de nailon și pot provoca reacții alergice.

Procedura de extensie constă în faptul că genele artificiale sunt atașate la baza genelor dvs. cu lipici pe bază de rășină. Sunt de trei tipuri - scurte (8 mm), medii (10 mm) și lungi (12 mm). Este mai bine să alegeți lungimea medie, arată mai natural. Adezivul poate fi, de asemenea, de două tipuri - negru și incolor. Mască incolorează locurile de aderență, iar negrul arată ca dermatograf. Nu mai există diferențe fundamentale, deci alegeți-vă.


Diferența „înainte” și „după” este vizibilă cu ochiul liber

Sa faci extensie sau nu:

În medie, prețul extensiilor de ochi din salon variază între 3.500 și 5.000 de ruble. Corecția costă în medie între 1.500 și 2.000 de ruble.

Multe persoane le pasă de întrebare - extensiile de gene sunt inofensive? Și dacă ne vom face rău în viitor. Nu există încă un răspuns complet la această întrebare. Totul este prea individual.

În orice salon de înfrumusețare veți avea siguranța completă a acestei proceduri. Însă, totuși, solicitați maestrului un certificat pentru materialele pe care le folosește în activitatea sa. În plus, reputația salonului joacă un rol semnificativ. În niciun caz nu recomandați clădirea cu esteticieni particulari acasă. Dacă atunci (nu da Doamne) apar probleme, nu veți avea nimeni care să facă o reclamație.

Lucruri de reținut înainte sau imediat după construire:

Nu udați genele timp de 2-3 ore după construcție. Rășina trebuie setată corect. Nu folosiți creme grase. Ele dizolvă rășina. Nu vă frecați ochii. Atingeți pleoapele ușor și doar de două ori pe zi - cu spălare dimineața și seara. Nu puteți face băi de aburi pentru față în 48 de ore de la construcție. Nu folosiți rimel impermeabil. Deoarece spălarea pentru un astfel de rimel conține ulei, iar după aplicarea acestuia, genele vor zbura ca frunzele de toamnă.Pentru a elimina machiajul din ochi este mai bine să folosiți gel pentru spălare sau loțiune pentru rimel obișnuit. În această poziție, genele tale vor zbura rapid.

Genele și lentilele de contact:

Nu există contraindicații medicale privind utilizarea genelor false pentru cei care poartă lentile de contact. DAR! Împreună, coexistă pașnic, deși nu pentru mult timp. Extensiile de ochi nu se ridică atunci când vă puneți și vă scoateți lentilele. Ei cad.

Data: 05.07.2019 22:10 Vizualizări: 969