Cum să îndepărtezi oja de unghii cu luciu în trei pași simpli

{ $article->title }}
Ne place aspectul manichiurei cu luciu, la fel de mult ca și celelalte. Dar când vine timpul să îndepărtați oja cu luciu preferată, deja este o altă poveste. Textura eterogenă a ojei cu luciu face ca acesta să fie semnificativ mai dificil de îndepărtat decât oja de unghii obișnuită, ceea ce înseamnă că vă puteți deteriora unghiile atunci când încercați să îndepărtați acele pete încăpățânate de luciu.

Datorită cât de dificil este în mod obișnuit să îndepărtezi oja cu luciu, ne-am gândit că ar fi util să discutăm cu un expert în industria unghiilor pentru a afla sfaturile sale despre cum să o îndepărtezi. Așa că, în continuare, am stat de vorbă cu fondatoarea Olive & June, Sarah Gibson Tuttle. La urma urmei, de cine ar fi mai bine să întrebăm decât cineva care se ocupă cu formularea ojei (inclusiv oja cu luciu)?

Continuați să citiți pentru abordarea pas cu pas a lui Tuttle pentru a îndepărta oja cu luciu - totul fără a deteriora unghiile în acest proces.1. ÎNCEPEȚI CU TOP

.


Sună contra intuitiv, dar, potrivit lui Tuttle, cel mai bun truc pentru a îndepărta oja cu luciu este să începi prin a adăuga un strat nou de orice nuanță fără luciu peste ea. Continuă să citești pentru a afla de ce.2. ÎN TIMP CE TOPUL ESTE UMED, FOLOSIȚI DIZOLVANTUL DE LAC DE UNGHII

Nu așteptați să se usuce noul strat. În schimb, Tuttle spune să folosești dizolvant pentru ojă de unghii sau un disc de bumbac îmbibat - pentru a începe procesul de îndepărtare. Stratul de top lipicios se va lipi ușor de luciu, astfel că atunci când dizolvătorul de ojă va dizolva oja, va lua și luciul odată cu ea.3. ÎNDEPĂRTAȚI UȘOR LUCIUL RĂMAS

.


Deși aceasta este, fără îndoială, cea mai delicată metodă, Tuttle recunoaște că este posibil să rămână luciu și, ca atare, poate fi necesară o lustruire ușoară. Trucul este să nu folosiți nimic prea grosier. 

Finalizați cu o ultimă tamponare cu dizolvant. Odată ce luciul a fost îndepărtat, treceți un ultim strat de dizolvant pe unghii. Acum că sunt complet curate, spală-te pe mâini, usucă-le, aplică ulei pentru cuticule și lasă-l să se absoarbă. Dacă intenționați să vă vopsiți imediat din nou unghiile, asigurați-vă că înmuiați o periuță de unghii în dizolvant, astfel încât să puteți clăti orice ulei de pe placa unghiei, deoarece acesta va împiedica oja să adere ferm la unghie.


SFAT BYRDIE: «Când pictezi cu o nuanță de ojă cu luciu, pictează în straturi subțiri și așteaptă 5-10 minute», spune ea. «Dacă încercați să acoperiți complet unghia cu luciu într-un singur strat, va fi prea groasă și va fi mai greu de îndepărtat.»
Data: 29.04.2022 14:25 Vizualizări: 140