Manichiura abstracta: cele mai frumoase modele

Manichiura abstracta: cele mai frumoase modele
Fără îndoială, manichiura abstractă este în centrul atenției pe platforma Instagram. Caracteristica acestei mode constă în faptul că permite fiecăruia să se exprime în mod unic, fără a respecta reguli stricte și tendințe. Dacă preferați liniile curbe, nu ezitați să le creați pe unghii. Dacă punctele și petele vă inspiră, de ce să nu le desenați? Dacă anii '70 vă pasionează, atunci transmiteți acest spirit pe unghii. Manichiura abstractă oferă oportunități nelimitate pentru exprimare și creativitate.

Una dintre caracteristicile principale ale acestei tendințe este că permite fiecăruia să creeze un design unic și original. Aici constă versatilitatea și atractivitatea ei. Ca rezultat, Instagram este pur și simplu inundat cu postări dedicate acestei tendințe creative și vii.

Nu vă temeți să experimentați cu manichiura abstractă, să vă puneți ideile și inspirațiile pe unghii.

Ce mai așteptați? Dacă căutați modalități de a vă actualiza manichiura, cu siguranță vă vor interesa ideile de design abstract pentru unghii pe care le prezentăm mai jos.


1. LINII SI PUNCTE

.


Aici, culoarea de merișoare, bordo și cromul se combină armonios într-un design care amintește de celebrul rochie mini purtată de Jenna Rink. Imaginați-vă o abordare mai misterioasă și rafinată a acestui design atrăgător. Cu liniile sale sofisticate, puteți salva această conceptie abstractă de nail art pe telefonul dvs. și puteți să încredințați unui maestru sarcina de a o realiza în realitate.


2. FETE DE FEMEI

.


Paleta de culori în nuanțe palide de roz și piersică utilizată în acest design abstract îi conferă o delicatețe și feminitate. Alegerea culorilor este justificată, deoarece formele abstracte reprezentate în această compoziție sunt, de fapt, asociate cu fețe și forme feminine.


3. NUANTE VIBRANTE

.


Ne place foarte mult cum această manichiură abstractă strălucește în culori vibrante. Dar ce este și mai minunat? Faptul că pune mai mult accent pe petele de culoare decât pe linii stricte. Ideea acestei arte a unghiilor poate fi ușor pusă în practică de către tine. Doar alege-ți culorile tale preferate și începe să experimentezi.



4. MANICHIURA NUD

.


Arta abstractă se remarcă întotdeauna prin îndrăzneală și imprevizibilitate, dar în lumea manichiurii abstracte, îndrăzneala nu este mereu exprimată prin culori vibrante și nuanțe bogate. Iată un exemplu: manichiura nude, animată de folia de aur.



5. ABRACTIE MAT

.


Arta abstractă a unghiilor se potrivește perfect și se armonizează bine cu diverse tendințe de modă. Să analizăm cum această formă de artă a designului unghiilor se potrivește cu ultima tendință numită "Skittles", care implică soluții de manichiură vii și colorate.


6. ABSTRACT DE CARBUNE

.




7. LINII FEMININE

.




8. MULTE PUNCTE

.




9. CULORI NUDE

.





10. ROSU-PORTOCALIU

.


Indiferent de preferințele tale în ceea ce privește culorile, această manichiură abstractă în tonuri de roșu-portocaliu promite să te impresioneze. Dacă ai o preferință pentru culorile reci, nu-ți face griji - acest design poate fi ușor adaptat la paleta ta.



11. «OCHI AURIU»

.




12. ABSTRACTIE CURCUBEU

.

Sursa : www.byrdie.com
Autor: Rebecca Norris

Magazinul Global Fashion vă pune la dispoziție produse profesionale pentru îngrijirea unghiilor și pentru modelare.
Data: 13.05.2022 13:44 Vizualizări: 236